اگه کسی از نظر مالی خییلی پایین باشه و با این وضع کار نکنه مثلاً ماهی یه بار بره اسباب کشی و اونم ۵۰۰ تومن و هدفی برای آینده نداشته باشه باهاش ازدواج میکنین؟
چون من نامزدم اینجوریه،توی این یکسال انگار یه خانم حاملهاس هیچ کاری نمیکنه با این وضع باهاش بودنم اشتباهه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ممنون عزیزم حرفات کلا حقع اخع توی این وسط من بکارتمو از دست دادم اینو چیکار کنم😔🥲مهمه؟
عقد نیستی درستع؟!
والا برا بعضی ها مهمه بعضی ها نه ولی من آشنا داشتم تو شرایط تو ازدواج هم کرد .ببین بخاطر بکارت که قرار نیست خودتو بدبخت کنی که زندگی یه روز و شوخی بازی نیست یک عمره
تو با این آدم آینده نداری بنظرم همین حالا تموم کن بقولا عقد که نیستی برات کلی خاستگار خوب پیدا میشه
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
راس میگییی🥺میشه راهنماییم کنی اول از چی شروع کنم ک تموم شه؟وسایلامو جمع کنم برم پیش مامانم؟ یا چی ر ...
😑خیلی ببخشیدا گ.ه خورد تهدیدش کن، یه سوال چرا بری پیش مامانت؟ مگه الان کجایی؟