2777
2789
عنوان

بازم میگن زن باباها بدهستن

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 61 پست
چرا حس میکنم طلبکاری ازش؟

واییییییی خدا 

حالا یکی هم انسانیت داره 

شما نمیزارید 

با وجود امثال شما انسانیت بی معنیه

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم والا این مسایل گاهی بین مادرو دختر واقعی هم پیش میاد ب دل نگیر مثل این همه سال که مهرت رو بهش ...

منم محبتم بسته به این کاراش نیست دوسش دارم همین الان بدونم ناراحته دیوونه میشم اما ناراحتی من براش مهم.نیست انگار دغدغه ش چیزای سطحی شده

واقعیتش این مسایل بین مادر ودخترهای واقعی هم هست دیگه بیشتر وقتها مادرها از رو حس مادریشون کوتاه میا ...

منم کوتاه میام مطمن باش یه روزم طول نمی کشه ک بهش زنگ میزنم اما دلم از حرفش شکست ک.نوبتی بشه ک.من بار آخر زنگ زدم تو باید زنگ بزنب

منم محبتم بسته به این کاراش نیست دوسش دارم همین الان بدونم ناراحته دیوونه میشم اما ناراحتی من براش م ...

به نظرم نسل جوون الان اکثرا همینجور هستن  دختر من نگرانیشو در مورد خانواده فقط با حرف نشون میده در عمل  کاری نمیکنه  مثلا من یا پدرش  مریض باشیم فقط خیلی تاکید می‌کنه دکتر برید ولی اینکه بگه همراهیتون میکنم و یا از قرارهای با دوستاش منصرف بشه به خاطر ما اینطور نیست منم پذیرفته ام سعی میکنم توقع ازش نداشته باشم

کاش بدونی چی میگی من کور نبودم خودم خواستم خودم کردم بله پشیمون نیستم چون شوهرم مرد خوبیه.اما اینهمه ...

من کااااملا درکت میکنم عزیزم 

منم نسبت به پسر همسرم خیلی خیلی محبت میکنم انقدر هواشو دارم واسش همه چیز میخرم بهش احترام میذارم خدا میدونه توی این دوسال که من کنارشم چقدرررر تغییر کرده سو تغذیه شدیییید داشت کمخونی داشت دندوناش همه خراب بود و ....

کلی دکتر بردم رسیدگی کردم بهش عادت غذاییشو عوض کردم یه عاااالمه چیزای مقوی دادم خورد مشکل دیرآموزی داشت درسش خییییلی ضعیف بودچند ماه مشاوره بردم با هزینه ی خودم معلم خصوصی واسش گرفتم و ....

خیلی خیلی بهش خدمت کردم ولی اونجور که باید قدردان نیست من اوایل دلم میگرفت توقع داشتم ازش ولی بعد از یه مدت گفتم من با خدا معامله کردم خدا خودش واسش جببران میکنه به بهترین شکل حالا این بچه البته ۱۲سالشه خیلی ام بچه نیست چه الان چه در اینده میخواد قدردان و ممنون باشه میخواد نباشه 

خدا که دیده و میبینه خودش واسم جبران میکنه 

من کااااملا درکت میکنم عزیزم منم نسبت به پسر همسرم خیلی خیلی محبت میکنم انقدر هواشو دارم واسش همه چی ...

عزیزم من از 8سال ونیم تا 19سالگی بزرگش کردم الان ازدواج کرده بچه داره سه ساله از خونه رفته اما بدترشد چون ازدواج کرد بعداز شش ماه رفت مامانشو پیدا کرد و ده روز شهر مامانش موند منو شوهرم فهمیدیم داغون شدیم ازاینکه کاش مامانش دنبالش میومد نه این.

عزیزم من از 8سال ونیم تا 19سالگی بزرگش کردم الان ازدواج کرده بچه داره سه ساله از خونه رفته اما بدترش ...

خب

پس کاربری جدید "مامان پرهام هستم" شمایی

گفتم این ماجرا به گوشم آشناست

حق داره ازتون متنفر باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
عزیزم من از 8سال ونیم تا 19سالگی بزرگش کردم الان ازدواج کرده بچه داره سه ساله از خونه رفته اما بدترش ...

میفهمم چی میگی عزیزم 

منم حالا حالا هااا باید به این خدمت کنم کلا با ما زندگی میکنه دیگه ، هیچ بعیدم نیست برسه به سن نو جوونی و جوونی بره دنبال مامان خودش 

وقتی ۴ سالش  بوده مامانش رهاش کرده رفته سال به سال زنگم بهش نمیزنه 

منم خودم  اماده کردم واسه روزایی که شااید چشمشو روی همه ی خوبی هایی ک بهش کردم ببنده و بره دنبال مامان خودش 

قطعاناراحت میشم ادم دلش میسوزه دلش میشکنهولی عزیز دلم خودتو اینجوری راضی کن بگو عیبی نداره من با خدا معامله کردم طرف حسابم خدا بوده ، طبیعت و کارما انرژی خوبه کارامو بالاخره یه جا توی درست ترین حالت ممکن بهم برمیگردونه 

سرت سلامت دوست خوبم 

تابوده همین بوده ، ادما از مهر و وفا خیلی دور شدن

خوشحال باش قلب به ایییین بزرگی و مهربونی داری 

غصه نخور ، خدا میبینه کاراتو