2777
2789
عنوان

بازم میگن زن باباها بدهستن

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 61 پست
اشتباه نکن عزیزم دلش میشکنه

الانم داره دلش میشکنه بابت توقع بیجا

تا کی میخواد عذاب بده خودشو

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب شما زن دوم شدی خودت انتخاب کردی مادر یه نفر باشی بعد این فکر کن همچین کسی نبوده بچسب به شوهرت و ...

بله اما ضمانت نکرده بودم واسه خودم لباس نخرم واسه اون بخرم عیدا اون نو.نوار بشه من کهنه بپوشم.اینا دیده خودشم میگه اما متاسفانه نمک نشناسه.

چرا فک میکنید وظیفه زن باباس؛ و اگه انجام داده الان نباید انتظار داشته باشه. چشمو رو داشتن خوب چیزیه بحث بحثِ قدر شناس بودنه. وگرنه طرف زنگ نزنه کسی این ورِ خط نمیمیره از بی زنگی.

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

الهی عزیزم حق داری به خداتو روزای سختی کنارش بودی کاش تو لحظه های مریضیت کنارت باشه یا نه به یادت با ...

اصلا خبرمو نمیگیره ک بدونه مریض هستم یا سالم با باباش ک ماه تا ماه حرف نمیزنه

منم یه زن بابام 

ولی اصلا کاری بهشون نداشتم و ندارم.فقط احترام..

هردو هم خارج ایرانن دیگه ..

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
بله اما ضمانت نکرده بودم واسه خودم لباس نخرم واسه اون بخرم عیدا اون نو.نوار بشه من کهنه بپوشم.اینا د ...

خب منم همینو میگم . میگم تا الان اشتباه کردی بعد این نکن منم خیلی کارها برای خواهرشوهرم کردم ولی دستمو گاز گرفت منم بهش نشون دادم که منم میتونم بد باشم 

بله اما ضمانت نکرده بودم واسه خودم لباس نخرم واسه اون بخرم عیدا اون نو.نوار بشه من کهنه بپوشم.اینا د ...

ادم برای بچه خودشم نباید این کارو کنه، اگه نمیشه خوب و زیاد خرید برا خودت و بچت باید کمتر بخری ارزون تر بخری ولی بخری، نه که از خودت بزنی که پس ذهنت هی حس از خود گذشتگی داشته باشی و طلبکارش باشی

تو خوبی اسی 

زن بابای خوب خیلی کمه 

اکثر زن باباها بدن

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سلامت باشی گلم دلم اینقدر براش تنگ میشه شده روزایی سه بارم زنگ زدم اما اون خوش باشه یادی ازمون نمیکن ...

البته اینم بگم بچه های این دوره با قدیم اخلاقاشون فرق میکنه،بچه ها هیچ توقعی که نداشتن کمک حال پدر و مادرشون بودن ،الان محبت ها کمتر شده،تلاش پدر و مادرها شاید بیشتر از قدیم باشه،مادری که دو تا دختر توی سن ۱۴ و ۱۵ ساله داشت به من اعتراف کرد بچه های من فقط بنده پول هستند،پس تنها نیستی.

باید قلقش دستت بیاد بعد بچه ها وقتی خودشون بچه دار بشن قدر پدر و مادرشون را بیتر می دونن

کسی ازت خواسته بود؟خودت خواستیخودت با مرد بچه دار ازدواج کردی

کاش بدونی چی میگی من کور نبودم خودم خواستم خودم کردم بله پشیمون نیستم چون شوهرم مرد خوبیه.اما اینهمه زحمت کشیدنم یه زنگ حقم نیست ک نوبتی بشه زایمان کرد سه روز جمعش کردم غذا دهنش گذاشتم