2777
2789
عنوان

بازم میگن زن باباها بدهستن

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 61 پست
باز خوبه ک بعد ازدواجش بهت محل میده دختر همسرمن اسممو میگه محلم نمیده هرچیم میشه پدرشو پر میکنه کتک ...

حالا من با زن بابام مشکلی نداشتم خوده بابام داستان درست کرد اون باهام بد شد😐۱۶ سالم بود هروقت بابام خونه نبود فحشمون میداد عملا میترسیدیم تو خونه تنها باشیم باهاش بلایی سرمون نیاره آخرسر بابام سرمن باهاش دعوا کرد خودش گفت همه اینا تقصیر خودته آخرسرم خوده زن ولش کرد 

بابام سومی هم بیاره باز داستان همینه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا ولش نمیکنی پسرت ازاین مرده؟ اگه نه که ولش کن

ازدواج دومه کجارو دارم برم شب دخترم  شورتشو از تنش در اورد انداخت زمین من گفتم بگو بشوره خب عادت کنه زود میگه چیکاری داری من میشورم  مرتیکه روانی مگ اسمون باز شده فقط تو دختر داری  دخترش کلاس سوم بایس میرف

به نظرم نسل جوون الان اکثرا همینجور هستن دختر من نگرانیشو در مورد خانواده فقط با حرف نشون میده در ع ...

آفرین ،منظور من هم برای استارتر همینه ،ما که همدیکه را نمی شناسیم بچه های الان با قدیم فرق می کنند،بچه های من هم با حرف خیلی تاکید بر مراقبت از خود می کنند،بچه های زمان حاضر خود محورن 

ازدواج دومه کجارو دارم برم شب دخترم شورتشو از تنش در اورد انداخت زمین من گفتم بگو بشوره خب عادت کنه ...

خونه والدین داری بری؟

اگه نه یه تیکه طلایی چیزی بفروش واسه رهن خونه جداشو 

اگه اونم نه کاری چیزی پیدا کن یا سفارش ترشی اینا از در و همسایه بگیر دیگه تا یکسال پول یه رهنی جور شد جداشو 

پسرت ازاین مرده یا از ازدواج سابقته؟ 

ایکاش کلا ازدواج نمیکردی 

ازدواج دومه کجارو دارم برم شب دخترم شورتشو از تنش در اورد انداخت زمین من گفتم بگو بشوره خب عادت کنه ...

ولش کن کلا فکرکن دختری وجود نداره اصلا نبینش بزار هردسته گلی آب میده باباش جمع جورش کنه 

خبپس کاربری جدید "مامان پرهام هستم" شماییگفتم این ماجرا به گوشم آشناستحق داره ازتون متنفر باشه

نه من فقط همین یه دونه کاربری رو دارم اشتباه گرفتی دوست من در ضمن همین غروب دخترم زنگ زد باهم حرف زدیم خیلی ام عادی.خودش فهمید حرف بدی بهم زده منم دیگه پی شو نگرفتم.

میفهمم چی میگی عزیزم منم حالا حالا هااا باید به این خدمت کنم کلا با ما زندگی میکنه دیگه ، هیچ بعیدم ...

عزیزم دلم ان شاءالله ک اینطور نباشه و قدرشناس زحمتایی که کشیدی و میکشی باشه.من حتی مادرشوهرم میگه تواز مادر بیشتر زحمت کشیدی براش باید ممنونت باشه اما خصلت این بچه همینه یادشون میره یا تهش میگن میخواستی نکنی.

من غروب دخترم زنگ زد و حرف زدیم انگار ک چیزی نشده هیچ موقع ناراحتی مون یه روز به دو روز نمیکشه خودشم فهمیده بود ک با لحن بد بامن حرف زده اما خوب من دلم شکست از حرفش اما غروب خیلی عادی مثل همیشه حرف زدیم.پی شو نگرفتم اگه ادم بدی بودم کلا یا جواب نمیدادم یا حرف مو میزدم اما من هیچی نگفتم.چون دوسش دارم انگار یه تیکه از وجودمه

حقیقتا زن بابا بودن خیییییییییییییییییلی سخت تر از مادر بودنه. 

مادر اگه ناراحت شد،اگه عصبی شد بچه اشو به باد کتک هم بگیره. کسی نمیگه چرا؟ میگن لابد بچه اذیتش کرده.

ولی زن بابا جرات نمیکنه اخم کنه میگن زن باباس دیگه. 

خدایی مادر بودن رو همه بلدن زن بابا بودن سخت ترین کار دنیاس. 

بعد هم راجع به دلخوریت بگم، الان بچه ها نسبت به مادرشون هم همینن. من خیلی زنارو میبینم واقعا از برخورد بچه هاشون ناراضی ان. احساس میکنن اونقد که براشون زحمت کشیدن اینا عاطفه به خرج نمیدن. 

حقیقتا زن بابا بودن خیییییییییییییییییلی سخت تر از مادر بودنه. مادر اگه ناراحت شد،اگه عصبی شد بچه اش ...

حرفات خیلی قشنگ و آروم کننده بود عزیزم.

ممنونم.

بله درسته این نسل انگار یجور دیگه ان.

دخترم زنگ زد باهم حرف زدیم وانگار ک هیچی نشده خودشم فهمیده بود منو ناراحت کرده با طرز حرف زدنش.اما خیلی عادی مثل بقیه زمانا حرف زدیم واز دلمون رفته بود.

بازم ممنونم ازت