2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 4405 بازدید | 131 پست
آفرین ایده خیلی خوبیه وقتی اونا هستن دوسوم کارا با اوناست دیگه لااقل توام برو له خونوادت سر بزن مدام ...

شوهرم نیمزاره برم 

نمی‌تونه از دخترمون دور بمونه 

دوماه پیش با خودش دور روز  رفتم و اومدم 

نمیتونه بدون بچم باشه 

منم برم نمیزارع بچم ببرم خو ،نمیخوام زندگیمون بهم بریزه 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

نمیدونم والا برا من عجیبهاگر عشایر بودن و تو روستایی، دیگه باید راحت بتونن برن با هم زندگی کننشایدم ...

آره هرکس فقط دوسال تا سه سال 

ولی من بیچاره باید تا آخر عمرم نگهشون دارم 

مادر شوهرم کم بود الان خواهر شوهرمم اضافه شده 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تو شهرستان رسمه از مادرشوهر پدرشوهر نکهداری میکنن مخصوصا اگر سنشون زیاد باشه.حالا یا بچه ها نو ...

آره دقیقاً 

ممنونم که کامل توضیح دادی 

الان اینجا فقط باید خونه ما بمونه اونا هرکس سهم خودشون یکی دوسال تهش سه سال نگه داشتن 

ولی من باید تا آخر عمرش نگهش دارم 

خیلی سخته 

وااایییییی نگم از زبونش 

دارم میمیرم و زنده میشم 

خداروشکر که دخترمو دارم میتونم به بهونه ی اون کلی گریه کنم تا آروم بشم 

من دارم دیونه میشم 

الان دخترش هم اضافه شده هردوتاشون تو زندگیم و بچم و هرچی که فکرشو کنی دخالت میکنن هرکاری...

پدر و مادرت کجان؟این راهو امتحان کردی که بیخیال بشی.مثلا از خونه بری خونه مادرت چند روز اونجا بمونی ...

خب شوهرم نیمزاره برم چییی؟!

بخوامم برم باید بچم نبرم 

چونکه آقا وابسته ی این بچس 

فعلا فقط دارم سرویس میدم بهشون

نمیدونم وقتی اومدن خواستگاریت بهت گفته نگهداری مادرم به عهده منه یا نه.اگر گفته و قبول کردی که هیچی. ...

عزیزم من الان مشکلم خواهر شوهرم هست که نمیره خونه خودش 

که دوتا شدن و دهنم داره هرروز بیشتر از دیروز سرویس میشه 

مادر شوهرم تنهش ۱۰ یا ۱۵ سال زنده میمونه نگهش میداشتم 

دارم تحمل میکنم 

ولی الان دو نفرن تحمل دو نفر عین هم ،رومخ و دخالت گر خیلی سخته 

خواهرشومرم میخاد بمونه نمیخاد بره خونه ی خودش 

مامانشم با وجود دخترش پرو تر شده 

دارم دیونه میشم تو این خونه 

اسی با برادرشوهرات صحبت بگو باید بهم امتیاز بدین نمیدونم پولی طلایی ملکی چیزی بدین وگرنه دیگه مراقب ...

هیچ گوهی ندارن 

هرکس فقط یه خونه و یه ماشین قراضه 

همین

خب شوهرم نیمزاره برم چییی؟!بخوامم برم باید بچم نبرم چونکه آقا وابسته ی این بچس فعلا فقط دارم سرویس م ...

خب نبر.

میگی مادرشوهرت ازش نگهداری می‌کنه فقط موقع تعویض پوشک خبر میشی.

بعدم موقع نگهداری از بیمار که جا بچه نیست.

از مادر مراقبت کنیم یا از بچه؟

قهر که نمیری 

داری میری همون کاریو انجام بدی که شوهرت داره انجام میده.

مگه فقط شوهرت خانواده داره؟شما نداری؟ خانواده شما مهم نیستن؟ 

زدن از زن و بچه به خاطر مادر و خواهر.

کاری که شوهرت داره انجام میده.

آیا به احساسات شما اهمیت میده؟خیر 

پس شماهم برو بدون عذاب وجدان یکم به خانوادت برس 

یکم خانوادتو دعوت کن.یکم باهاشون تو جمع خانواده شوهر بگو و بخند 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

همونه پس تو گذشته ی خودشون که زندگی جمعی داشتن موندن بگو لامصب اون موقع عشایر بودین زندگی دسته جمعی ...

من بخاطر پدرم با این مرد ازدواج کردم 

شوهرم مرد خوبیه بدی زیادی ندارم 

دوسشم دارم 

مادرش هم تهش ۱۰-۱۵سال تحمل میکردم 

الان خواهرشم اضافه شده 

اینجوری که مشخصه قراره کلا اینجا بمونه 

الان دونفر رو اعصابمن مادر شوهرم با وجود دخترش پرو تر شده

مادر شوهرت بره پیش خواهر شوهرت زندگی کنه این طوری تنها نمیمون دیگه

ماهم همینو گفتیم که خونه اجاره کردیم براش

ولی نمیره میگه تنهام اذیت میشم 

از شانس گوه منه خواهر 

استتار خودتو اذیت نگه یه روز همه خواهر یا برادر های دیگه رو جمع کن پیششون صحبت کن بگو من نمیتونم این جوری زندگی کنم یا مادر دختر با هم زندگی کن یا مادرش پیش شما باشه خواهرش بره خونه اجاره ای بگو با وجود بچه نمیرسم به زندگیم

خب نبر.میگی مادرشوهرت ازش نگهداری می‌کنه فقط موقع تعویض پوشک خبر میشی.بعدم موقع نگهداری از بیمار که ...

بچم ۵ماه و ۲۰ روزشه کوچولوعه 

بدون اون منم میمیرم 

می‌دونم همه ی حرفاتو قبول دارم ولی خیلی سخته بدون بچم برم 

اون الان به منم نیاز داره 

شیر خودمو بهش میدم شیر خشک نمیخوره 

برم کی بچمو شیر بده؟!!

بخاطر اینا نمی‌تونم زندگیم بهم بریزم 

فقط دنبال ذکر و دعام که شاید خدا نیم نگاهی بهم کرد و من راحت شدم 

استتار خودتو اذیت نگه یه روز همه خواهر یا برادر های دیگه رو جمع کن پیششون صحبت کن بگو من نمیتونم این ...

می‌دونم تهش باید همین کارو کنم 

ولی اون موقع شوهرم ازم زده میشه 

باید همزمان با اینکار قید زندگیمم بزنم 

منم نمیخام بهم بریزه همه چی 

فقط دست به دعا و ذکرم که خدا نیم نگاهی بهم بندازه

بچم ۵ماه و ۲۰ روزشه کوچولوعه بدون اون منم میمیرم می‌دونم همه ی حرفاتو قبول دارم ولی خیلی سخته بدون ب ...

اهاان خب پس من فکر میکردم دنبال راه حل هستین.باشه عزیزم 

تو گنجهای معنوی کلی ذکر هست.بخونین ان شاء الله که تاثیر گذاره 🙏🙏

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨