2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 4438 بازدید | 131 پست
اسی احساس میکنم کامل توضیح نمیدی،احیانا خونه مال مادرشوهرت و شوهرمرحومش نیست و توبعد عروسی اومدی خون ...

عزیزم تو شهرستان رسمه از مادرشوهر پدرشوهر نکهداری میکنن مخصوصا اگر سنشون زیاد باشه.حالا یا بچه ها نوبتی نگه میدارن یا پسر بزرک نگه میداره یا پسر اخری نگه میداره یا یکی از بچه ها.به هر حال  توافقیه.بعد مثلا صحبت میکنن قرار میذارن میگن خونه ای که مال این پدر مادره برسه به بچه ای که داره ازشون نگهداری میکنه.بقیه اموالشونم بین همه بچه ها تقسیم میشه.متاسفانه چون تقریبا سنشونم بالاست مخصوصا مادره بسیار ادم رو مخیه.مادرشوهر خودم بود دیگه.خدا بیامرزتش یعنی خونه ی هر پسری میرفت میموند دهن اون عروس بیچاره اسفالت بود.هی سر ب سره بچه تا میذاشت دادشونو درمیاورد مثلا روزی ده بار ب پسر من میگفت اسباب بازیاتو ببرم برا پسرعموت این بچه اعصابش خورد میشد.خیییلی ترسو بود یعنی روز روشن میتذسیده یک ساعت تو خونه تنها باشه‌.شب ب هیچ وجه تنها نمیخوابید.ماشاالله انقدر هم زبونش تند و تیز بود.خیلی سخته 

ببخشید واضح میگم اتفاقا با شوهرت سرد نشو .باهاش رابطه پرسروصدا داشته باش.بزار نصف شب بشنوند. لباسهای باز بپوش جلوشون. برو اتاق شوهرتم صدا کن. البته اگه شوهرت مرد هات و گرمیه. لوندی کن پیش شوهرت. اگه تا حالا نبودی بعد از این باش لطفا. دنبال ذکر و معجزه نباش.سیاست زنانگیت بزرگترین معجزه است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر و مادرت کجان؟

این راهو امتحان کردی که بیخیال بشی.مثلا از خونه بری خونه مادرت 

چند روز اونجا بمونی چون مادرت بیمار شده 

یا خواهر و یا برادری داری که باهات همکاری کنن بیان خونت چند روز بمونن و طرفو متلک بارون کنن؟

یا یه کاری برات پیش بیاد و به خواهر شوهر بگی غذا درست کنه.

یا جارو نکنی 

بگی من دارم غذا میپزم فلانی میشه جارو کنی جلوی شوهرت.

یا کمتر سرویس بدی 

بگی عزیزم اینجا دیگه خونه خودتونه راحت باشین خودتون میوه بردارین یا غذا درست کنید.

از اینجور کارها رو امتحان کردی 

چون حس میکنم که زندگی مفت و مجانی گیرشون اومده.

موضوع تنهایی نیست.موضوع این هست که اگه برن خونه مستقل،خواهرشوهر باید غذا بپزه.مادرشوهر باید تمیزکاری کنه.ممکنه اینجور که الان همچیز در دسترس هست براشون.اونجا نباشه.

برای همین نمیرن.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

خب همسرت هیچ ارثی از پدرش نبرده؟اگه اینطوره که حق داری

نه عزیزم 

بخدا با وام ازدواج زمین گرفتیم 

بعدشم طلاهام فروختیم

با کمک مامان و بابام و قرض گرفتن از بقیه و گرفتن وام این خونه رو ساختیم یه خوابه هم هست 

فقط یه سر پناهه ولی اینا شعور ندارن منم دلم زندگی مستقل میخواد 

شوهرم از اولش تنهایی بدون کمک از هیچ کسی عروسی کرد و زندگیمون ساختیم 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

از روز اول زندگیم همین بودهفقط دست به دعام که راحت بشم بالاخره یه روزی منم تجربه زندگی مستقل رو داشت ...

نمیدونم وقتی اومدن خواستگاریت بهت گفته نگهداری مادرم به عهده منه یا نه.اگر گفته و قبول کردی که هیچی.اگر بعد از عروسیتپن مشخص شد باید با شما زندگی کنه نباید زیر بار میرفتی و باید میکفتی همچین قراری با هم نداشتیم و من نمیتونم مادرتو نکهدارم.

احتمالا میترسن تو‌خوشت بشه بگو خبر مرگت روبرو بکپ تو خونه خودت لااقل چقد مسخره و پررو با همسرت رک حر ...

بخدا صدبار گفتم میخوام برم خونه بابام نمیزارع حداقل یه هفته 

اگرم برم قهر بچمو ازم میگیره 

منم بدون بچم میمیرم ک:)

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

میگی روستا زندگی میکنین.تو رو روستا اکثرا همه باهم آشنان از چی میترسه؟ مادرشوهرت هم با دخترش برن خون ...

بخداااااااا همینه 

همش دختر خاله پسرخاله 

اقوام مادرش و باباش 

ولی نمیره 

جا خوش کرده اینجا نیمره فقط میخوان من بیچاره رو روانی کنن 

حسرت یه زندگی خوشو یه دلم بزارن

تنها راهش اینه ب شوهرت بگی اگه میخوای من چیزی نگم خونه رو بزن ب نام من یا حداقل نصف خونه رو بگیریبعد ...

نمیخوام جدا بشم ک 

من زندگیمون رو دوست دارم 

اینجوری همه چی از هم میپاشه 

من فقط میخوام اینا نباشن 

دلم زندگی کنم با بچمو و شوهرم 

شوهرم درسته طرف اوناست ولی خیلییی اخلاقای خوبی داره که بدون اونم نمیتونم زندگی کنم 

فقط کاری کن بهشون سخت بگزره خودشون برن

چیکار کنم یعنی ؟!!

عصبانی نشو با سیاست رفتار کن. تا لنگ ظهر بگیر بخواب. بزار کارها رو اونا انجام بدن. خودش احساس میکنند ...

بچه کوچیک دارم گریه می‌کنه پا میشه 

۵ماهشه 

دلم میخواست همین کارو میکردم از شانسم بچه دارم 

همه چی در هم قاطی شده دست به دست هم داده که من راحت نباشم 

عشایر بودن حیوناشونو میفروشن یه خونه میخرن وقتی بردار شوهر اولی ازدواج کرده از خونه بردار شوهر اولی ...

همونه پس تو گذشته ی خودشون که زندگی جمعی داشتن موندن 

بگو لامصب اون موقع عشایر بودین زندگی دسته جمعی ییلاق قشلاقی داشتید الان دیگه هر کی مستقل هست قرار نیس تو خونه های همدیگه بریم با هم زندگی کنیم که 

کاش از اول می‌دونستی مادر شوهرت باهاتون هست و این قانون رو داشتن که باهم زندگی کنند ازدواج نمی‌کردی یا قبول نمی‌کردی به فکری میکرد همسرت 

الان دیگه کاری نمیشه کرد .پررو تر از این حرفان 

قهرم کنی بری خونه مامانت مادر دختر از خداشونه جاتو هم سریع پر میکنن

برا مادرشوهرت هم باید خونه میگرفتین از اول. برادر شوهر بزرگترت اینکار رو میکرد

دیگه فکرشو نکردن 

دوستای خودشون زجر کشیدن بعدش راحت راحتن 

هرکس پی زندگی خودش 

الان من زجزشون باید تا آخر عمر زندگی مادرشون بکشم 

که الان خواهروشون هم اضافه شده

دیگه قوز بالا قوز