2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 4438 بازدید | 131 پست
عزیزم تو هیچی نگو‌سیاست داشته باش بذار اینقد وارد زندگیتون بشن که همسرت خودش پیشنهاد بده ،از روابط ش ...

قربونت برم 

امیدوارم بخدا که شوهرم بیاد سمتم 

وگرنه راحت تر بودم 

شب شوهرم که میاد هر سه تایی که میگن میخندن 

من عین جنازه فقط بچمو میبرم اتاق که بخوابونمش  یکم راحت باشم 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عشایر بودن حیوناشونو میفروشن یه خونه میخرن وقتی بردار شوهر اولی ازدواج کرده از خونه بردار شوهر اولی ...

برا مادرشوهرت هم باید خونه میگرفتین از اول. برادر شوهر بزرگترت اینکار رو میکرد

عصبانی نشو با سیاست رفتار کن. تا لنگ ظهر بگیر بخواب. بزار کارها رو اونا انجام بدن. خودش احساس میکنند ...

آفرین ایده خیلی خوبیه وقتی اونا هستن دوسوم کارا با اوناست دیگه لااقل توام برو له خونوادت سر بزن مدام همسرتم اگه گفت بگو تو خواهر مادرت اینجان منم میرم اونجا به اونا سر بزپم هفته ای دو سه بار برو

اسی علت طلاق خواهر شوهرت چیلوده؟

با شوهرش جنگ و جدل داشتن 13سال هست 

بچه هاشم نمیاد پیشش میگه مامانمم نمی‌خواهیم 

اگه بچه هاش میومدن 

راحت بود میرفتن خونه خودشون 

ولی از شانس بد من بچه هاشو نمیاد پیشش 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

عشایر بودن حیوناشونو میفروشن یه خونه میخرن وقتی بردار شوهر اولی ازدواج کرده از خونه بردار شوهر اولی ...

نمیدونم والا برا من عجیبه

اگر عشایر بودن و تو روستایی، دیگه باید راحت بتونن برن با هم زندگی کنن

شایدم هر کسی چند سال مادرشون نگه داشته حالا نوبت شماس

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

حالا که طلاق گرفته چه بهتر.مادرشوهرت با دختر دوتایی برن اون خونه زندگی کنن. مایحتاج و خورد و خوراکشو ...

نمیره قربونت برم 

میگه مادوتا تنهاییم تو اون خونه 

بخدا خونه هم تو همین روستا براش اجاره کردیم ولی نمیره 

خب مادر و دختر دوتایی برن تو خونه اجاره یی با هم زندگی کنن چه ادما بی فکری شما زن و شوهر جوون هستید

از روز اول زندگیم همین بوده

فقط دست به دعام که راحت بشم بالاخره یه روزی 

منم تجربه زندگی مستقل رو داشته باشم 

پسر اخری مگه گناه کرده🙁 بچه ها باید نوبتی از والدین مواظبت کنن بیارنشون پیش خودشون. شوهرت خودش مقصر ...

بله جونم 

همش مقصر شوهرمه میتونه بگه که بیایین ببریمت خونه خودتون 

میام هر شب بهت سر میزنم 

چونکه خونش تو همین روستاس 

ولی نمیگه 

منم فکر میکنم این درستهوگرنه خود خواهرشوهرش هم معذب میشد

توضیح دادم که اینجوری نیست

بله جونم همش مقصر شوهرمه میتونه بگه که بیایین ببریمت خونه خودتون میام هر شب بهت سر میزنم چونکه خونش ...

والا چی بگم عزیزم امیدوارم به ارامش برسی🙏🏻😒 

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم