2777
2789
عنوان

درآمد برنامه نویساا چقدره بیاییین

180 بازدید | 25 پست

برنامه نویس یا طراح سایت که به صورت فریلنس کار میکنه و پروژه میگیره درآمدش از هر پروژه حدودا چقدره؟

من یکم به درآمد برنامه نویسی بدبینم 

لطفا آمار واقعی بدین

و به غیر از فریلنسر شدن چه کار دیگه ای از دستشون بر میاد؟ مثلا کارمند بشن یا اپ و سایت خودشون و بسازن؟؟ دیگه چی؟

لاااایک نکنننن😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یادمه من میخاستم 4 سال پیش برنامه نویسی شروع کنم تازه چت جی پی تی اومده بود خیلیا به برنامه نویسی بابت هوش مصنوعی بدبین بودن

میگفتن مگه عقل نداری میخای برنامه نویس بشی به همین زودی هوش مصنوعی جای برنامه نویس ها رو میگیره

الان من 4 سال برنامه نویسی کار کردم و تونستم دو تا ملک بخرم یه ماشین شخصی واسه خودم بخرم آخرین مدل گوشی و لپتاپ که میاد رو به راحتی از دیجیکالا میخرم فقط تو 4 سال تونستم حساب بانکی صفر ریال رو به بالای 50 میلیارد تومن دارایی برسونم که درحال رشده 

ولی همون آدم بدبین که این حرفو 4 سال پیش میزد هیچ پیشرفتی نکرده

حالا میخای بدبین باش یا خوش بین اختیار خودته

یادمه من میخاستم 4 سال پیش برنامه نویسی شروع کنم تازه چت جی پی تی اومده بود خیلیا به برنامه نویسی با ...

بخاطر هوش مصنوعی بدبین نیستم، اتفاقا همون AI برای رشد نیاز به دانش برنامه نویسی داره 

بیشتر به این خاطر که هوش مصنوعی و IT تو خارج از ایران تقاضا زیاد داره و درآمدش بیشتره و اینجا مخصوصا شهر کوچیکی که من هستم براشون زیاد جا نیفتاده 

میشه لطفا راهنماییم کنین؟ اینجا فکر کنم افراد کمی برنامه نویس باشن و من به برنامه نویسا دسترسی ندارم 

میشه بگین مدرک دانشگاهی دارین یا دوره دیدین؟ و چجوری و برای چه کسایی کار میکنین؟ یعنی جایی استخدامین یا فریلنسرین؟ 

تو شهر بزرگی زندگی میکنین؟

لاااایک نکنننن😤
همسرم برنامه نویسههر پروژه از چهل تومن شروع میشهخوبع خداروشکر بستگی داره چنتا پروژه بگیری دیگع

همون پروژه 40 تومنی چند ساعت زمان نیاز داره؟؟

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

یادمه من میخاستم 4 سال پیش برنامه نویسی شروع کنم تازه چت جی پی تی اومده بود خیلیا به برنامه نویسی با ...

به دلار کار میکنین؟ 

اصلا با وجود تحریم ها امکانش هست برنامه نویس ایرانی بتونه با کارفرماهای خارجی ارتباط بگیره و براشون کار کنه؟

لاااایک نکنننن😤