2777
2789
عنوان

مادرشوهرم و دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 4438 بازدید | 131 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل اینجاس که نیمره میگه تنهاییم اذیت میشم از تنهایی میترسم و از این حرفهای الکی

احتمالا میترسن تو‌خوشت بشه 

بگو خبر مرگت روبرو بکپ تو خونه خودت لااقل 

چقد مسخره و پررو 

با همسرت رک حرف بزن ب درک ک ناراحت بشه اگرم جواب نداد برو خونه پدرت بگو من آرامش می‌خوام 

نترس طلاقت نمی‌ده فقط زندگیت نظم پیدا می‌کنه با چارتا شرط و شروط

نه

پس کجا زندگی میکردن؟

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خوب الان که دخترش جدا شده مادر دختر برن یه خونه اجاره کنن ،بهترین حالت همینه دیگه

ماهم همینو میگینم ولی نمیره.

میگه من و مامانم تنها میشیم 

تنهاییم اذیت میشم 

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

مشکل اینجاس که نیمره میگه تنهاییم اذیت میشم از تنهایی میترسم و از این حرفهای الکی

میگی روستا زندگی میکنین.تو رو روستا اکثرا همه باهم آشنان از چی میترسه؟ 

مادرشوهرت هم با دخترش برن خونه اجاره ای هر شب یکی از پسرها برن پیش اونا بخوابند. اون شبی هم که نوبت شوهرت میشه تو برو خونه مامانت. 

پس کجا زندگی میکردن؟

عشایر بودن 

حیوناشونو میفروشن یه خونه میخرن وقتی بردار شوهر اولی ازدواج کرده 

از خونه بردار شوهر اولی شده همشون باهم زندگی میکردن 

بعدش دومی ازدواج می‌کنه همشون میرن اونجا 

بعدش سومی 

بعدش آخری که شوهرم من بود تهش مادر شوهرم مونده اومد پیش ما

۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !

عصبانی نشو با سیاست رفتار کن. تا لنگ ظهر بگیر بخواب. بزار کارها رو اونا انجام بدن. خودش احساس میکنند که شدن کلفت خونه ات. تا میتونی کار بریز سرشون. خودت هم کار نکن.بزار خواهرشوهرت احساس سربار بودن بکنه