2777
2789
عنوان

بخاطر مشکل مالی با پارتنرتون…

105 بازدید | 7 پست

من همش امیدوار بودم اوضاع درست میشه ولی نشد الان توان خرید یه خونه سمت پرند رو داره ماشینشم پرایده 

خانواده اش هم وضعشون از ما پایینتره 

پشتشم نیستن مالی

دوستش دارم ولی بخاطرش باید از خیلی چیزا بگذرم اینجا یه کامنتایی هست ادم گاهی پیشمون میشه از خود گذشتی در رابطه 

من الان خونه بابام همه چی دارم سفر کار خوب و….

موندم یه حس بدی درگیرشم😢😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوحالت داره یا قناعت کنی و خودتم بری سرکار تا زندگیت بیفته رو غلطک

یا کلا قیدشو بزنی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بنظرم بیشتر ببین اخلاقش چطوره، نکات منفی شخصیتیش چیه و میتونی باهاشون کنار بیای یا نه

خانواده ش هم مهمه

ماشین که داره، خونه هم میتونه بخره، پس حداقلی رو داره، بقیه ش هم با همدیگه بدست میارید

هیچکسی اول زندگیش پول زیادی نداره

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch