2777
2789
عنوان

چقدر ب همسرتون اعتماد دارین😪

452 بازدید | 60 پست

بعضی وقتا یه تاپیک‌هایی می‌بینم واقعاً دلم درد میاد می‌بینی خانم همه چی تموم گذاشته  برای همسرش ولی همسرش رفته بازم خیانت کرده نمی‌دونم آدم چه جور رفتاری باشه که این اتفاق سرش نیاد یا نمی‌دونم چه جوری به شوهرم اعتماد کنم اینا رو می‌بینم چه جوری بفهمم این کاره نیست الان از هر ۱۰ متاهل ی‌بینی حداقل ۵ تاش خیانت دیدن شما چقدر به شوهراتون اعتماد دارین لی من می‌دونم هیچی از هیچکس بعید نیست

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منفی 10 درصد

منم هیچ وقت اعتماد کامل ندارم به همسرم نمی‌دونم چیزی هم ازش ندیدم ولی اصلاً نمی‌تونم اعتماد کنم یلی شکاک می‌شم بعضی وقتا

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

چشم بسته بهش اعتماد دارم

۱۴۰۱/۸/۲۵بهترین شب زندگیم شب عروسیمون♥️خوشا‌صبری‌که‌پایانش‌تو‌باشی پسرم اوس کریم ناموصن کی بغلت می‌کنه که انقد آرومی:))خدا جونم ممنونم پسرم سلامت اومد تو بغلم😍😘۱۴٠۲/۶/۲۸

چیزی ندیدم ازش ولی بهش اعتماد ندارم،همیشه میگم از هرکسی هرچیزی برمیاد

یه قاشق فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون🌶️هروقت هوس کردید با کسی دردودل کنید بریزید تو حلقتون                      

صددرصد 

بیشتر از چشمام

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

به هیچکس اعتماد نکن

مردها یا خیانت کردن یا هنوز لو نرفتن

از با دین و ایمانش بگیر تا سوسول 

هم دیدم هم شنیدم

مردها خیلی شل وضع هستن واقعا اگه ی زن بخاد هر مردی رو می‌تونه زمین گیر کنه حالا شاید زودتر یا دیرتر

مگه اون مرد خیلی حیا و مردانگی داشته باشه و خداترس باشه

مجردم

هییییییچ کاری نیاز نیس بکنه آدم که بهش خیانت نشه

چون تو ذات طرف مقابلشه

آدم خائن رو تو شیشه‌م کنی باز در میره

آدم متعهدم تو خراب آباد باز سالم در میاد

به همسرت اعتماد داشته باش 

میتونین ماهی صدام کنین🎀

ببین بی اعتمادی و شکاکی خودش باعث آزار روحت میشه

اما اعتماد صددرصد هم نکن 

گاهی زیر نظر بگیر رفتارش کار هاش 

اینکه میدونی هیچی از هیچکس بعید نیست خیلی خوبه

کاملا بهش تکیه نکن ک اگ ی روز نبود نابود بشی

سعی کن تحت هرسرایطی برای خودت کاری رو ب راه کنی و  پولی پس اندازی مخفیانه داشته باشی