2777
2789
عنوان

چقدر ب همسرتون اعتماد دارین😪

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 60 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از نظر اینگه خیانت کنه مطمعنم نمیکنه

ولی اینکه گاهی بعضی چیزار رو ازم پنهون میکنه حالا نمیدونم اسمشو میشه گذاشت پنهون کردن یا نکردن چون گاهی خودم ازش میپرسم بهم میگه گاهی هم خودش میگه زیاد این رفتارشون نمیپسندم

چقدر امضات قشنگهشاد باشی همیشه❤🫂

🥲❤️

میدانم عزیزِ من...!همه‌مان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهم‌‌مان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم

صد درصد ادمی بوده که با صد نفر بوده قبل منبعد از تایمی که باهم اوکی شدیم کلا من تو زندگیش بودم به ذا ...

من خودم تو فامیل و اطرافم با چشمام دیدم 

۴ نفر رو مطمئنم

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
وای نگو اینطوری من بیشتر مریض میشم آخه مشکل می‌دونی چیه یه عده خانوما که صد حیفه بهشون بگی خانوم هرز ...

تقاص میدن

این دنیا و اون دنیا خیر نمی‌بینن

البته اون مرد هم خیر نخواهد دید

دیر یا زود نتیجه عملش رو میبینه

ببین بی اعتمادی و شکاکی خودش باعث آزار روحت میشهاما اعتماد صددرصد هم نکن گاهی زیر نظر بگیر رفتارش کا ...

نه اصلاً من همیشه از بچگی واقعا اعتماد کامل به بابامم نداشتم نمی‌دونم چی باعث شده اینا رو اینجوری بشم یا چه کاری باعث شده همچین حسی داشته باشم اگه خدایی نکرده ی روز اون اتفاق برام بیوفته فقط به این می‌سوزم که چقدر سوختم و ساختم تا اون ی لحظه ناراحت و..نشه

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

۹۹درصد بهش اعتماد دارم اون ۱درصدم میزارم برای همون حرفت که هیچی از هیچکس بعید نیستبه نظر من مردی که ...

اون که صد در صد 

ولی ببین الان اینقدر خونه خراب کن زیاد شده عا آدم می‌ترسه می‌دونه از چه روش‌هایی واسه از راه به در کردن به مرد استفاده میکنن چه درخواست هایی از مرد میکنن صدرصد طبیعت مردابا ما زنا فرق می‌کنه زود باورن و.

آخه ببین اکثر خیانت‌هایی که دیدم مثلاً نوشتن همشون اعتماد کامل داشتن یا همسراشونو خیلی دوست داشتن من ...

نمیدونم والا...ولی اینو میدونم ک ب هر چی بیشتر فکر کنی اونو وارد زندگیت میکنی پس هر چیزی نخون،هر چیزی نبین

خونه و زمین و ماشین به نامت باشه ببینم بازم جرات داره خیانت کنه😏

اشتباه نکن اگر فکر میکنی اگر چیزی بنامش نباشه خیانت نمیکنه محاله . خیانت دلایل مختلفی داره که گفتنش اینجا جاش نیست اینو به عنوان کاربر آقا ازم بپذیر

صد درصد ادمی بوده که با صد نفر بوده قبل منبعد از تایمی که باهم اوکی شدیم کلا من تو زندگیش بودم به ذا ...

ایشالا همین حست به همسرت تا آخر عمر باشه هیچ وقت جا نخوری 

ولی بعضیا رو با چشم خودم دیدم واقعاً زمونه بدی شده آدم می‌ترسه یکم ایشالا که هیچ وقت همچین اتفاقی واسه هیچکس نیفته