بعضی وقتا یه تاپیکهایی میبینم واقعاً دلم درد میاد میبینی خانم همه چی تموم گذاشته برای همسرش ولی همسرش رفته بازم خیانت کرده نمیدونم آدم چه جور رفتاری باشه که این اتفاق سرش نیاد یا نمیدونم چه جوری به شوهرم اعتماد کنم اینا رو میبینم چه جوری بفهمم این کاره نیست الان از هر ۱۰ متاهل یبینی حداقل ۵ تاش خیانت دیدن شما چقدر به شوهراتون اعتماد دارین لی من میدونم هیچی از هیچکس بعید نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ولی اینکه گاهی بعضی چیزار رو ازم پنهون میکنه حالا نمیدونم اسمشو میشه گذاشت پنهون کردن یا نکردن چون گاهی خودم ازش میپرسم بهم میگه گاهی هم خودش میگه زیاد این رفتارشون نمیپسندم
میدانم عزیزِ من...!همهمان خسته و ویرانیم...اما ناگزیریم به ادامه ، ناگزیریم به جنگیدن برای چیزی که هیچوقت سهممان نبوده...خدا را چه دیدی؟!شاید آمین شد ، شاید رسیدیم ، شاید چشیدیم طعم هر آنچه که آرزویش را در سر پروراندیم
ببین بی اعتمادی و شکاکی خودش باعث آزار روحت میشهاما اعتماد صددرصد هم نکن گاهی زیر نظر بگیر رفتارش کا ...
نه اصلاً من همیشه از بچگی واقعا اعتماد کامل به بابامم نداشتم نمیدونم چی باعث شده اینا رو اینجوری بشم یا چه کاری باعث شده همچین حسی داشته باشم اگه خدایی نکرده ی روز اون اتفاق برام بیوفته فقط به این میسوزم که چقدر سوختم و ساختم تا اون ی لحظه ناراحت و..نشه
۹۹درصد بهش اعتماد دارم اون ۱درصدم میزارم برای همون حرفت که هیچی از هیچکس بعید نیستبه نظر من مردی که ...
اون که صد در صد
ولی ببین الان اینقدر خونه خراب کن زیاد شده عا آدم میترسه میدونه از چه روشهایی واسه از راه به در کردن به مرد استفاده میکنن چه درخواست هایی از مرد میکنن صدرصد طبیعت مردابا ما زنا فرق میکنه زود باورن و.