2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابهت نگاه میکنه اینجوری فکر نکن یادم رفت بگم

هعی کاشکی واقعا

فقط اونه ک میتونه دستمو بگیره الان

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨
آخ آخ آخ ...بخون بخون که کارت گیر بیوفته زشته یادنماز کنی...ازما گفتن بود وظیفه بود باز خوددانی

نه والا من ازاون مدل آدما نیستم درحالت عادی نمیخونم کارمم لنگ باشه نمیخونم اعتقاد ندارم .

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

من رو جا نمازم یک دقیقه دیگ اذانه😁دو رکعت شفعیک رکعت وتر خوندم شنیدم ثواب داره ؟

ققققبووووووللللل باشهههههه😍🙂🌸

التماس دعای فرج 

ی ایت الکرسی واسه ما میخونید؟

نه والا من ازاون مدل آدما نیستم درحالت عادی نمیخونم کارمم لنگ باشه نمیخونم اعتقاد ندارم .

ان‌شاءلله عاقبت بخیر بشی عزیزم

منم مذهبی نبودم مذهبی شدم شرایط زندگی سخت شد 

فقط خودش دستمو گرفت

اون بالایی بخوادت،توهم نماز خون که چی بیشتر از این  حرفا میشی...ان‌شاءلله همه عاقبت بخیر بشیم 

ان‌شاءلله عاقبت بخیر بشی عزیزممنم مذهبی نبودم مذهبی شدم شرایط زندگی سخت شد فقط خودش دستمو گرفتاون با ...

مذهبی نبودم تا‌ب‌حال

احتمالا برم از ایران تغییر دین میدم

اصلا برام مهم نیست راجبم چی فکر می‌کنی تو کاملا مختاری که از من خوشت نیاد چون من جوری رفتار نمیکنم که همه ازم خوششون بیاد اگه دیدی وسط بحث جوابتو ندادم حوصله بحث کردن ندارم ترجیح میدم تو نفهمی خودت بمونی با احترام🫠🫡                                         ‌ ‌   کسی با کاربری مرد به قصد آشنایی یا دوستی درخواست بده ، کاری میکنم اسم کاربری من اومد نماز وحشت بخونید🎀                                                                           آقایون برای حفظ کاربری خود و جلوگیری از تعلیق شدن از درخواست دادن به این کاربر خودداری فرمائید باتشکر👍🏻✨

مذهبی نبودم تا‌ب‌حالاحتمالا برم از ایران تغییر دین میدم

هرجور راحتی .. من که 

به بت کافر نیم، مؤمن به یکتای خدایم!😁❤️باز شما هرجور خواستی 

از ما وظیفه بود بگیم بعدا نگن امر به معروف نکردیم

بازم میگم نماز همه چیزته ...میتونم برات اثبات کنم اون دنیا هست 

که بدونی باید اینجا بندگی کنی...

ولی گوش میخواد!گوشِ شنوا😄😄داری؟؟؟