2777
2789
عنوان

واقعا دلم میخواد

75 بازدید | 9 پست

به همه بفهمونم که

وقتی میخوای با من بد صحبت کنی یا کاری کنی اعصاب 

هردومون خراب بشه خو حرف نزن!

اجبارت نکردم که اون لحظه ساکت شو بعدا که خواستی مثل انسان حرف بزنی حرف بزن

چه کاریه؟ میای روی مخ من رژه میری بهت هم میگم ولم کن 

میگی ولم کن چیه فلان فلان 

بی اهمیت میکنم بیشتر گیر میدی

میگم ساکت شو بدتر میشی

انقدر میرن توی مخ آدم تا آدم مجبور بشه یه چیزی بگه بهشون 

بعددد میگن.

معلوم نیست دلت از کجا پره سر من خالی میکنی😐

خب آدم حسابی زندگیم گل بل بل که نیست همیشه اعصاب اروم داشته باشم انقدر میری رو مخم آخرش  همچین میشه

اه

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بسم الله

خب واقعا چه علتی داره هفت ساعت بیاد بره روی مخم تا آخر یه چیزی بگم اینطوری بشکنه دلش؟

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید ناراحته

خب ناراحته اشتباه میکنه میاد سر من خالی میکنه

به من گیر میده چرا باید اعصاب منم خراب کنه آخرشم بگه من اونیم 

که عقده هام رو سرش خالی میکنم

چی بگم والا

بخیال خودت چطوری؟

خوبم ممنون

بمونی عزیزم 

ای گفتی

ایجور وقتا کم نمیارم. جدیدا یاغی شدم ـ. پاچشو میکیرم. 

بابا منم اعصاب میزونی ندارم. یهو میای. چرا در دیزی وارزه.. 

چرا دم خروس درازه.. ـبخدا نمیدونم خودشون از این همه گیر و گور خسته نمیشن💔 همون طرز نگاهت بسه. دیگه غروغرت دیگ چیه بابا.. دلت کتک میخاد. برو زور اباد 

🍁🍁🍷🍷🍁🍂🍁🍂🍷🍷🍷......  پاییز  دلهاست  ... و هوایش بارانی است... مبادا دلی را  تو برنجانی.... 💔💔❤️‍🔥🍷🍂🍂🍂🍁🍂🍂🍂