2777
2789
عنوان

گردن نگرفتن مهریه توسط آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 39 پست
اگه شما اعتقادت اینه که مرد باید اول زندگی به خانمش اعتماد داشته باشه و مهریه سنگین رو قبول کنه،منم ...

این بحث رو شما چندجای دیگه هم کردین خانومها هم جواب دادن  ولی بازم حرف تکراری میزنید

اگر زنها اعتماد کنن از مردا هیچی مهریه نخوان شما مردا حق و حقوق کامل رو بجای مهریه به زنها میدین؟ 

خب تو همین سایت یه خانمی گفت که خواهرش 6 ماه با یه آقایی عقد بوده، خانم باکره بوده و بخشی از مهریه ر ...

شما انتخاب غلط نداشته باش

مشکل شما آقایون اینه پلنگ میبینید هول میکنید مهریه زیاد میندازید

عقل که دارید مهریه بالا نندازید چرا میرید سراغ دختری که مهریه بالا میخواد؟ چون داغید ولی بعدا میفهمید چه اشتباهی کردید.

قبول نکنید خب اجبارتون نکردن که شمشیر گذاشتم بیخ گلوتون یا پختر و خانوادش اسلحه گذاشتن کنار شقیقتون؟ 

عقل دارید قبول نکنید دنبال دختری برید که مهریه نخواد ولی حق و حقوق کاملش رو بدین انقدر بحث نداره بخدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه اونا سنشون کمتره میگن 14 تا ماها میگیم 5 تا اونم عندالاستطاعهمهریه ربطی به شرایط مالی مرد نداره ...

مهریه عندالستطاعه بشه، اصلا کلا مهریه حذف بشه الان کی داره مهریه بده همه مستاجرن پسره نه خونه داره نه پول بعد سالها زندگی یه خونه بتونه بخره

اوکی.... ولی بدون مهریه ؟ چی جایگزین مهریه بشه از نظر شما آقایون برای خانومها؟ 

مهریه عندالستطاعه بشه، اصلا کلا مهریه حذف بشه الان کی داره مهریه بده همه مستاجرن پسره نه خونه داره ن ...

چنتا جمله اولت که میشه همون شرایطی که باباجون شماها اوایل زندگیش داشته.

در مورد جایگزینم هیچی. یا همین جوری ازدواج میکنین یا همون بمونین خونه باباجونتون.

مملکتی که 70 درصد دارن با دزدی دغلی زندگیشونو میگذرونن هیچ آدم عاقلی سند میلیاردی دسته کسی نمیده. مگه واقعا اسکول باشه

چنتا جمله اولت که میشه همون شرایطی که باباجون شماها اوایل زندگیش داشته.در مورد جایگزینم هیچی. یا همی ...

بازم گیر دادین سند میلیاردی🤣 آقای میلیارد

شما همون کاربری هستین که میگفتین شغل خاص دارین؟ 

حقوقتون میلیاردیه؟ اسم شغلتون رو نگفتین و ادعای اینو داشتین فقط 1ساله اومدین ایران و میخوائین برین؟ 

پس دلیلتون از ازدواج حرص زدن چیه؟

شما که دارین میرین خارج کشور 

برام عجیبه همیشه هم وسط سایت زنانه پلاسین

چنتا جمله اولت که میشه همون شرایطی که باباجون شماها اوایل زندگیش داشته.در مورد جایگزینم هیچی. یا همی ...

بعد خواهرتون و مادرتون جزو این 70درصد هستن که با دعل و دزدی دارن زندگیشون رو میگذرونن؟ 

احتمالا اطرافیانتون اینجورین، متاسفانه جایی که زندگی میکنید و اطرافیانتون آدمهای درستی نیستن 

و همینطور  دخترا که 90درصد از مردا خیانتکار و تنوع طلبن صد در صد به امثال تو جواب مثبت نمیدن که میخوائین کنیز و برده ببرین و هیچ حق و حقوقی ندین

اون مشکل امثال شماست که فکر میکنید و توهم دزدیدن کشیدن امثال میلیاردیتون رو دارید

که احتمالا از اموالتون تو دنیا یه خونه دارین که استرس اینو دارین بعد خیانتتون زنتون بزاره مهرش رو اجرا و همون خونتون که از مال دنیا دارین بگیره

وگرنه شما که مبخوایین برین خارج کشور اینهمه استرس نداره انگاریکی درکمینه اموال و ثروت نداشتتون رو بالا بکشه

انقدر دخترا احمق نیستن بیان با مردای هرزه و تنوع طلب الان بدون هیچ حق و حقوقی زندگی کنن

که راحت میگین همینجوری دیگه بیاد زندگی کنه کلفت و نوکر من باشه، برده جنسیم بشه فط بشوره و بپزه مهریه که نمیدم، هیچ حقی هم نمیدم که به تنوع طلبیم رسیدم هر وقت عشقم کشیدم بگم بسلامت برم سراغ کس دیگه

هر وقت دختر و خواهر خودتم همینجوری دادی رفت 

به طرف مقابل گفتی خواهر و دختر منو مثل کلفت وکنیزه و برده جنسیت ببر مهریه که اصلا نمیخوائیم، حق مسکن و حق طلاق هم نده ، اگر خواستی زن صیغه کنی راحت باش، زن دومم خواستی بگیری دخترم یا خواهرم مخالفت کرد پرتش کن بیرون خونه بقیه هم همینجوری به شما دختر میدن

شکر خدا بابای من از اون زندگیش هم خونه داشت هم ماشین

هم دوتا زمین از رفاه و پول چیزی کم و کسری نداشتیم بهترین جهاز روهم اوردم که تو فامیل تک بود

شما بهتره همون از ایران خارج شین برگردین همون کشور خیالیتون

این بحث رو شما چندجای دیگه هم کردین خانومها هم جواب دادن ولی بازم حرف تکراری میزنیداگر زنها اعتماد ...

من که نمایندۀ مردها نیستم از طرف اونها جواب بدم. من فقط نظر خودم رو میتونم بگم: "بله، من حاضرم همۀ حق و حقوق مساوی به یه دختر بدم ولی مهریه ندم."

من که نمایندۀ مردها نیستم از طرف اونها جواب بدم. من فقط نظر خودم رو میتونم بگم: "بله، من حاضرم همۀ ح ...

عالیه خیلی خوبه درمقابل مهریه،  حق مسکن و حق طلاق و بقیه حقها به همسرتون بدین  این درسته ولی یه سری از آقایون میگن مهریه نمیدیم هیچ حق و حقوق دیگه هم نمیدیم  همیی که هست خب خانواده دختر قبول نمیکنن بعد میگن چرا به ما زن نمیدن دخترا پر توقع شدن بله یه سری از دخترها متوقع شدن ولی همه که اینجوری نیستن

فکر کنن برای دختر یا خواهر خودشون همچین خواستگاری بیاد قبول میکنن مسلما خیر