2777
2789
عنوان

گردن نگرفتن مهریه توسط آقایون

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 39 پست
قبلا اینجوری بود ولی الان خیلی کم شده قبول کنن من که تهرانم هر کیو میبینم همینو میگن...

چون پسرا بزدل شدن

گفتم دیگه

منم تهرانم 

عقدم مال اوایل زمانی بود که مردا دم درآورده بودن سر مهریه

ولی بازم مهریه خوب داشتم

مرض نداریم که با ۱۴ تا سکه عقد کنیم

که پس فردا یارو حوصلش سر رفت بندازتمون تو خیابون

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اگه شما اعتقادت اینه که مرد باید اول زندگی به خانمش اعتماد داشته باشه و مهریه سنگین رو قبول کنه،

منم به شما میگم براساس همین منطق شما، زن هم باید به مرد اعتماد داشته باشه و مهریه هیچی نخواد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون پسرا بزدل شدنگفتم دیگهمنم تهرانم عقدم مال اوایل زمانی بود که مردا دم درآورده بودن سر مهریهولی با ...

شرایط طوری شده که سخت قبول میکنن حتی تا چن وقت دیگم همون ۱۴ تام رویا میشه برای خیلیا عزیزم...

برای اینکه این قانون مهریه یک قانون پوسیده و عقب افتاده هست ولی متاسفانه قوانین کشور ما بنا به دلایلی هرگز به روز رسانی نمی‌شه قانون مهریه حق طلاق حضانت فرزند قانون ارث این‌ها همه نیاز به اصلاح داره

اگه شما اعتقادت اینه که مرد باید اول زندگی به خانمش اعتماد داشته باشه و مهریه سنگین رو قبول کنه،منم ...

مهریه پشتوانه یه خانمه و نمیشه کلا گفت باشه نمیخوام بیا زندگی کنیم که فردا خسته شد یا خیانت کرد بزاره بره...

برای اینکه این قانون مهریه یک قانون پوسیده و عقب افتاده هست ولی متاسفانه قوانین کشور ما بنا به دلایل ...

دقیقا منم حق ها رو ترجیح میدم اما یکیشم حاضر نمیشن بدن به خانم ها ...

مهریه پشتوانه یه خانمه و نمیشه کلا گفت باشه نمیخوام بیا زندگی کنیم که فردا خسته شد یا خیانت کرد بزار ...

من حرفم اینه: «مرد از کجا باید اینقدر به اون خانم "اعتماد" داشته باشه که مطمئن باشه خانم فقط بعنوان پشتوانه نگاه میکنه و نه سوء استفاده مالی؟»

اگه شما میگی «مرد باید "اعتماد" کنه»، منم میگم «پس زن هم باید "اعتماد" کنه و مهریه هیچی نخواد.»

مشکل اصلی اون اعتماد هست. مهریه نشون میده که زن به مرد اعتماد نداره و ضمانت میخواد. خب همین بی اعتمادی رو هم مرد میتونه نسبت به زن داشته باشه.

من حرفم اینه: «مرد از کجا باید اینقدر به اون خانم "اعتماد" داشته باشه که مطمئن باشه خانم فقط بعنوان ...

این برمیگرده به ضعف قوانین ما ...وگرنه همون مهریه رو خیلی از خانما میبخشن که از زندگی که بهشون سخت گذشته خودشون رو نجات بدن..

شرایط طوری شده که سخت قبول میکنن حتی تا چن وقت دیگم همون ۱۴ تام رویا میشه برای خیلیا عزیزم...

آره

ولی در کل ازدواج با مهریه کم اشتباهه

اونایی که قبول نمیکنن آدمای لول پایینی ان

چون همه مردا میدونن که اون مهریه فرمالیته اس و کسی قرار نیس تمامشو بده

الان همسر منم نمیتونه مهریه منو بده

و خب بهتر!😂

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

این برمیگرده به ضعف قوانین ما ...وگرنه همون مهریه رو خیلی از خانما میبخشن که از زندگی که بهشون سخت گ ...

خب تو همین سایت یه خانمی گفت که خواهرش 6 ماه با یه آقایی عقد بوده، خانم باکره بوده و بخشی از مهریه رو که 30 میلیارد شده بود گرفته بود.

و کاملا به خواهرش حق میداد. بابت 6 ماه 30 میلیارد!!!!!!!! فکر نکنم قیمت جنیفر لوپز اینقدر باشه.

تازه اونا سنشون کمتره میگن 14 تا ماها میگیم 5 تا اونم عندالاستطاعه

مهریه ربطی به شرایط مالی مرد نداره یا اینکه قراره با کی ازدواج کنه. به طور کلی مهریه فقط و فقط به عقله یه مرد بستگی داره

بندگان خدا گناهی هم ندارن اخه الان تا تقی ب توقی میخوره دخترا فقط میگن طلاق برا همین میترسن با این گ ...

والا اطرافیان ما اینجوری نیستن تقی به توقی بخوره

همه دخترا که اینجوری نیستن اون پسر هم ادم باشه زندگیش رو بکنه  انتخاب غلط و اشتباه انجام نده این اتفاق براش نمیفته وقتی پلنگ میبینه دست و دلش میلرزه عقلش میپره مهریه زیاد قبول میکنه