2777
2789
عنوان

از وقتی این بچه اومده تو شکمم روز خوش ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 40 پست
من ۵ ماه اول اینطوری بودم چن وقتته؟ یه مدت بعد یکم قابل تحمل تر میشه

۸ ماه 

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهم تجاوز شد از شنیدن این جمله تعجب نکن ...همسرم بدون اجازه و هماهنگی من اینکارو کرد درست مثل تجاوز ...

چقدر پست فطرت چقدر آدم عوضیه که همچین کاری کرده اگه نمیخوای سقط کن عزیزم وگرنه بچه روان سالمی نخواهد داشت

خدایا من التماست میکنم یکی ناشکری میکنه اخه چرا

من هیچوقت بچه دوست نداشتم و ندارم 

آوردن بچه مثل آوردن هیزم به خونه ای در حال سوختنه 

بچه آوردن یعتی یه بدبخت به این دنیا اضافه کردن

خواهش میکنم اگه سیاست زنانه بلدید یا یه آگاهی و فکر عاقلانه ای به من بگید🙏❤من خیلی خیلی ساده ام هیچکی نبود چیزی بهم یاد بده
۸ ماه

منم ۸ ام

تو آینه خودمو میبینم حس میکنم مغزم فشرده میشه 

فعلا همه چی رو اگنور میکنم تا برگردم به روال خودم بدن خودم زندگی خودم

الان همش‌خسته و گرسنه ام به خوردن و خوابیدنم فکر میکنم همه چی رو ول کردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اسم کاربریتو پسندیدم

رباطی؟

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
ناشکری نیست عزیزم روند طبیعیهانشالا قسمتتون میشه تجربه میکنید

انشاالله مرسی عزیزم

اره ولی هرچقدم سخت و طبیعی باشه اون بچه که با خواست خودش اونجا نیس که

نمیشه قضاوت کرد شاید خودم بدتر از ایشون بشم 

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

چقدر پست فطرت چقدر آدم عوضیه که همچین کاری کرده اگه نمیخوای سقط کن عزیزم وگرنه بچه روان سالمی نخواهد ...

مثلللللل سگ پشیمونم که چرا تو ۸ هفتگی که فهمیدم سقط نکردم

الان ۸ ماهمه...

هزار تا اتفاق افتاد  و هزار تا فکر کردم با خودم که سقط نکردم ولی واقعا پشیمونم الان 

اگه از حوصلت خارج نبود بگو تا بگم چرت سقط نکردم

بهم تجاوز شد از شنیدن این جمله تعجب نکن ...همسرم بدون اجازه و هماهنگی من اینکارو کرد درست مثل تجاوز ...

عزیزم شوهری‌که زنش رو اینطوری اذیت کنه حتما حتما چوبشو میخوره

فعلا به فکر راحتی بیشتر خودت باش شوهرتم نگه دار هر وقت به مشکلی خورد و محتاج تو شد تلافیش رو سرش دربیار

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من هیچوقت بچه دوست نداشتم و ندارم آوردن بچه مثل آوردن هیزم به خونه ای در حال سوختنه بچه آوردن یعتی ی ...

خداکمکت کنه عزیزم من توی شرایط شما نیستم نمیتونم قضاوتتون کنم انشاالله با باز شدن پای فرشتتون به زندگیتون خونتون بهشت بشه 

منم ۸ امتو آینه خودمو میبینم حس میکنم مغزم فشرده میشه فعلا همه چی رو اگنور میکنم تا برگردم به روال خ ...

هیچ وقت دیگه برنمیگردیم به روال و به بون و به زندگی قبلی بعدش به نظرم همه چی بدتر میشه بهتر نمیشه یه وزنه تا ابد آویزون بهمون وای خدا از بعدش هم میترسم

انشاالله مرسی عزیزماره ولی هرچقدم سخت و طبیعی باشه اون بچه که با خواست خودش اونجا نیس کهنمیشه قضاوت ...

درسته عزیزم شرایط هر کس فرق میکنه نمیتونیم قضاوت کنیم

منم قبلا خیلی رو این مسئله حساس بودم تا اینکه سرم اومد و دیدم واقعا مادر شدن اونم بدون برنامه ریزی قبلی زجره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هیچ وقت دیگه برنمیگردیم به روال و به بون و به زندگی قبلی بعدش به نظرم همه چی بدتر میشه بهتر نمیشه یه ...

دقیقا درست میگی هیچ وقت اون دختر قبلی نمیشیم 

فقط مجبوریم برای اینکه زودتر فرسوده نشیم خودمون هوای خودمون رو داشته باشیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
درسته عزیزم شرایط هر کس فرق میکنه نمیتونیم قضاوت کنیممنم قبلا خیلی رو این مسئله حساس بودم تا اینکه س ...

درسته شرایط هر کسی متفاوته

خدا خودش جکمت همه چیو میدونه دیگه