کسی رو میشناسین کمتر از یکسال از سزارین قبلیش دوباره باردار بشه اونم دوقلو؟ مشکلی واسش پیش نیومد؟ من داداش ندارم شوهرمم تک پسره خیلی دوس دارم دو تا پسر داشته باشم بعدا حامی و پشتیبان دخترم باشن
خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وایییی فک کردم میگی دوساله دوماه خیلییییی کوچیکه گناه داره حداقل بذار دوسالش بشه بعد خودت خیلی اذیت میشی ولی بازم تصمیم با خودته من فقط نظرمو گفتم انشالله که هرچی میخوای بشه
جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇 خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘
دختر من دوسال و یک ماهه سخودمم ۳۸ ساله متصمیم به بارداری دارم اما خیلی نگران دخترمم که ختی تو باردار ...
من دومی بعد 5 سال اوردم ولی فکر می کنم اگه یکی دو سال زودتر می اوردم و اختلاف سنی شون سه یا چهار سال بود بهتر بود هم بهتر با هم جور می شدن هم من زودتر از اون ایام بچه کوچیک داری بیرون می امدم!
چون به هر حال اوردن دومی هم ممکنه یک سال باردار شدنت طول بکشه. زیاد از حد هم بینش فاصله ننداز
یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن! اینها واقعا بدبختند.
عزیزم پسر دوست داری بگو پسر می خوام! چرا میگی می خوام پشتیبان دخترم باشن😂😂😂
نمی خواد به من جواب بدی ولی تو خلوت خودت بشین فکر کن همین شوهرت چقدر پشتیبان خواهراشه
کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤