2777
2789
عنوان

دخترم دو ماهشه میخوام همین امسال دوقلو پسر آی وی اف کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 10163 بازدید | 287 پست
۵ ساله دارم همین الان از یخچال داره میره بالا یخچاااال که لیزه میره تا بالاش😐

فک میکردم فقط بچع من میره بالایخچال وکلا بلندی رو دوس داره هرجا میبینه مثل مرد عنکبوتی میره

چقدرم ب بیچاره بچم اطرافیان بهش انگ بیش فعالی میزنن☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکردم فقط بچع من میره بالایخچال وکلا بلندی رو دوس داره هرجا میبینه مثل مرد عنکبوتی میرهچقدرم ب ب ...

بیش فعال بودن انگ نیست چون دست خود بچه نیست 

از مشاور کودک کمک بگیر

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

۳۷ سالمه اره میدونم خیلی سخته پرستار میگیرم مامانمم کمکم میکنه

اینکه فکر کنی خواهر برادر حامی هم میشن احتمالش خیلی کمه 

هم خواهر هم برادر منظورم هست 

ولی اگر دلت پسر میخواد صبر کن یه کم دخترت بزرگتر بشه بعد برو ای وی اف تعیین جنسیت کنه خیلیا اینکارو میکنن

آخه همه دنبال ازدواج با تک پسر هستن حالا من خودم چشم بازار را کور کردمپنج تا جاری دارم😜😜😜😜😜

مامان منم ۵ تا جاری داره😂

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

من خودم خیلی کمبود داداش رو توی زندگیم حس کردم نمیخوام دخترم این کمبود رو داشته باشه

وای چه چیزا من خواهر دارم برادر ندارم و‌برعکس شما خیلی وقتها میگم بهتر که خواهر دارم چون مامانم ۶ تا برادر داره و هیچکدووووم به اندازه سر سوزنی حامی و پشتیبانش نبودن و بالعکس زخم و تروما هم واسش درست کردن ، مثلا پدربزرگم وضع مالی خیلی خوبی داشته چند تا باغ و خونه که ارزش هر باغش الان بالای ۱۰ ۲۰ میلیارده باورت میشه ۶ تا برادراش همه رو خوردن و یک دهمشو واسه مادر من نزاشتن تروخدا هیچوقت این حرفو نزن که برادر حامی و پشتیبانه منی که ۶ تا دایی دارم هیچی ندیدم چه برسه به یکی دو تاش ، همه شونم از بعل پدربزرگم تیلیاردرشدن فقط و فقط هم واسه زن و بچه هاشون خرج میکنن البته خداروشکر ما نیاز مالی نداریم ولی اینکه سهم مادر منو تو روز روشن خوردن 😩

پنج تا داداش دارم فکر‌کنم‌اینقدر بی محبت نسبت به هم حتی شماره همم نداشته باشن والا منم شماره شون ندارم کی به کیه این دوره خودتی و شوهرت و بچت خواهر برادر هیچ معنی نمیده 

دخترت خییلی کوچولوِ طفلی اذیت میشه

میدونی ای وی اف چقددددددددددرررر دردسر داره تخمک کشی که شدی معلوم نیس جنین پسر داشته باشی یا نداشته باشی بعضیا چن بار میرن تا جنین پسر بشه؟ بعدم که ای وی اف شدی تا ۴ماه روزی ۲ تا ۳تا آمپول باید بزنی سه ماه باید استراحت مطلق باشی تا۹ماه شیافت و چندنوع قرص داری حالا ایشالا ویار که نداشته باشی تو باید تا دوسال مراقبت شدید ازدخترت داشته باشی پامپرزش کنی حمومش کنی روزی ۵وعده غذا بهش بدی دم به دقه حتی برا خواب باید بغلت باشه خییلی اذیت میشی عزیزم صب کن تا دختر گلت حداقل ۴سالش بشه تا چون تا چهارسالگی به آغوشت نیاز داره

تهرانم تعریف مام رو شنیدم ولی نمیدونم کدوم دکتر بهتره

بیمارستان بهمن بپرس

ولی هزینه هاش با تعیین جنسیت وحشتناکه

در ضمن برای اطمینان چند تا بیشتر تخم در رحم میکارن

ممکنه تعداد بیشتری قل ایجاد بشه

پنج تا داداش دارم فکر‌کنم‌اینقدر بی محبت نسبت به هم حتی شماره همم نداشته باشن والا منم شماره شون ندا ...

بچه هم نه 

بنظر من بیشتر از هر کسی تو دنیا شوهر هست که هواتو داره