2777
2789
عنوان

خانوم های معتقد هستین هر بچه ای به خودش مربوطه تو مدرسه چی بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 83 پست
واقعا حتی یادمه مادرم می‌گفت بلند نخندین شاید همسایه بشنوه و تو دلش غصه باشه خدا بدش میاد

ببخشید این دیگه خودازاریه ک مادرتون بهتون یاد داده.

نخند چون کسی ممکنه مشکل داشته باشه😕

..امروز ۲۷.۲.۱۴۰۳  بی بی چک مثبت شد🤗🤗،خوش اومدی ب دلم قشنگ ترین سوپرایزم🥰😍😘......❤
به بهانه ی موز خوردن بچه ها تو مدرسه بخش های بیشتری از اندامتونو نمایان کنینتا بهانه های بعدی خدانگه ...

تا قبلا بهانه فقر و بی پولی بود الان شده این کلا توجیح کردن یه کار زشت به هر روشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حد متعارف و متوسط  رو مشکل ندارم اما اون لقمه نون و کباب رو اصلا نمیتونم درک کنم . یکی نوشته بود کباب رو که خالی خالی نمیگیره دستش بخوره . نون دورش پیچیده . اما خب کباب خیلی بو داره . بنظرم همچین کاری بی وجدانیه اونم مقابل چند تا بچه طفل معصوم . اون بچه که آب دهنشو قورت میده و فقط نگاه میکنه چقدر مظلومه .  حالا هر کی میخواد مخالف باشه . 

این بستگی به سطح شعور و فهم مادر داره، قانون نیست.... 

من سرکار خودم مثلا پیتزا نمیبرم اگرم ببرم برا بقیه هم یه برش میبرم

بچه خودمم اجازه نمیدم 

بقیه هم به خودشون و سطح درکشون ربط داره

قانون نیست

والله دختر من لقمه پنیر نمیخوره تو خونه هم باشه نمیخوره هفت و نیم صبح میره ساعت دو و بیست دقیقه مدرس ...

دقیقاً 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
کاملا ربط داره در مورد موضوعی مثل تغذیه بچه میگن هر کس به خودش مربوطه ، باید یاد بگیریم که هر کس یجو ...

این‌که می‌گی برای اینکه دل کسی نسوزه همه باید ساده بپوشن یعنی من باید زندگیمو تا ابد در حد پایین‌ترین سطح نگه دارم؟

چرا بچه‌ت رو کلاس زبان می‌ذاری؟ نکنه بچه‌ی دیگه دلش بسوزه؟

مشکل دل‌سوختن نیست، مشکل نگاه محدود خودته که آزادی دیگرانو می‌خوای بسوزونی تا دلت آروم بگیره.

شاید تنبل نیستن صرفا ندارن خانم محترم !

خانم محترم عرض کردم تو مسائل بیرون از خونه هم تنبل هستند!بعد هم اینکه کامل بخونید درحد کوکو و کتلت و الویه که غذاهای روزانه س اکثریت دارن!!!

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....
ببخشید بخدا قصد جسارت و توهین ندارم ولی کوکو و کتلت هم ندارن پس کلا چی میخورن ؟؟؟

من عرض کردم مادر نیستم ولی دیدم بچه هایی که بخاطر دو روز گرسنگی اومدن اورژانس    یا دانش آموزی که بخاطر نخوردن همون کتلت به ظاهر ساده شما  از حال رفته یکم مراعات کنیم دور از انسانیت نیس

شما شخص بالغی هستین ولی بچه ها این درک رو ندارن چشم شون میمونه هرچند من خودم بچه ندازم

بچه رو دست تربیت کنید چشمش نمیمونه.

من بچم رو کنک نمیزنم ک چشمت بیینه نخوا

تربیت کردم وقت صرف کردم👌🏻

💕

ولی از کجا معلوم که اینا همونایی هستن که نظر مخالف شما دارن در مورد حجاب

دقیقاً همونا هستن

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
مثلا چه چیزهایی براش میزارین؟

پیتزا و پیراشکی خونگی 

تست میزارم براش لایه اشم هرچیزی باشه 

دختر من بیشتر غذا دوست داره تا صبحونه واقعا هم‌گناهه بچه رو گشنه بفرستم مدرسه اجبار کنم باید باید بقمه پنیر بخوری که اونم نخوره

خانم محترم عرض کردم تو مسائل بیرون از خونه هم تنبل هستند!بعد هم اینکه کامل بخونید درحد کوکو و کتلت و ...

شما ندیدی بچه های که شب ها میره زباله جمع میکنه صبح ها میاد مدرسه با شکم خالی درس بخونه