2777
2789
عنوان

خانوم های معتقد هستین هر بچه ای به خودش مربوطه تو مدرسه چی بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 83 پست
بشتگی دارهمسائل زندگی خودشون به خودشون ربط دارهمسائل زندگی بقیه به همه ربط داره

دقیقاً 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کی ب خودش مربوطه ولی یه چیزایی هست  به اسم وجدان اخلاق انسانیت شعور حالا یکی میخواد داشته باشه یکی نه معلومه که ب خودش مربوطه 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

خیلی مسخرسمثلا تو یه مدرسه دولتی شما هر روز برای بچه ات کباب بذاری ببره!!!زمان ما مامانامون چقدر مرا ...

موافقم 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

خواهشا حدالامکان واسه بچه هاتون خوراکی های عجیب غریب میوه هایی که بوش میپیچه یا غذاهایی که بچه ها خوششون میاد نذارین اومد خونه بهش بدین بخوره شاید تویه کلاس سطح مالی خیلی ها با هم متفاوت باشه تو مدرسه صرفا خوراکی بدین که گشنگی بچه زو بگیره مثل یه شیر و کیک ساده یا خرما و گردپ

چه ربطی به همدیگه دارن

جفتشم مربوط به اجتماعِ

هم خوراکیو جلو بقیه میخوری هم همون حجابو بقیه میبینن

ولی ربط دادنش..🙄🤧

زخم‌ هایم را دوست دارم ، آنها شاهدان اصلی‌ام هستند ، که چطور شجاعانه زندگی کردم .

بچم الرژی دارهولی به من مربوط نیست بقیه جی میارنک بچه من نیمتونه بخوره..👌🏻خودخواهه کسی ک میگه کسی ...

شما شخص بالغی هستین ولی بچه ها این درک رو ندارن چشم شون میمونه هرچند من خودم بچه ندازم 

دیگه یه سری چیزا به هنر مادر و ذایقه بچه برمیگرده

اینکه وقت و حوصله میذاره مثلا کتلت و کوکوهای مختلف،الویه،ناگت میپزه ،چیزهای معمول که توی خونه میخوریم درست میکنه.

یه سری نمیخوان چه بیرون از خونه چه توی خونه هیچ زحمتی بکشن بعد مردم باید مراعاتشونو بکنن

بیخیال حرفایی که تو دلم جامونده.....

والله دختر من لقمه پنیر نمیخوره تو خونه هم باشه نمیخوره هفت و نیم صبح میره ساعت دو و بیست دقیقه مدرسه تموم میشه  

منم نمیتونم بچه رو گشنه نگه دارم 

مجبورم چیزایی که بیشتر دوست داره و ته دلش و میگیره اماده کنم 

تا همین دو ماه پیش پدر مردم در آورده بودن که به همه افراد جامعه مربوطهولی نوبت تغذیه بچه خودشون رسید ...

ببین تو اجتماع هر رفتاری بشه به هم مربوطه چون تاثیر گذار براچی انقد الان چشم و هم چشمی هست حالا تو هر زمینه ای فرق نداره من خودم برا بچم مهد میره سعی میکنم خوراکی نزارم که اگ یه بچه دید دسترسی به اون خوراکی براش سخت باشه ما ادمیم تو جامعه ای پویا زندگی میکنیم و ادعای عقل و فکر و هوش داریم اون حیووونا هستن که با قانون جنگل بزرگ شدن و هرکس ساز خودشو میزنه و به فکر خودشه 

به نظرم هم لباس 

هم لوازم تحریر  

هم غذا و‌خوراکی 

بگه ها باید مثل هم باشه 

تو خارج از کشور که اکثرا خودشون غذا در مدارس میدن 

کاش ی ممنوعیت هایی قرار بدن 

برای هم پوشش هم لوازم تحریر و هم خوراکی 

چون واقعا بچه ها از گرسنگی نمی می‌رن اون تایم 

بهتره که یاد بگیرن دارایی هاشون‌رو‌توی چشم هم نکنن 

.