2777
2789
عنوان

خانوم های معتقد هستین هر بچه ای به خودش مربوطه تو مدرسه چی بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 83 پست
دقیقاً همونا هستن

از کجا معلوم ما که هم دیگه رو نمی‌شناسیم بگم مثلا فلانی و فلانی که این نظر رو دادن تو اون قضیه هم این نظر رو داشتن 

این یه کم سوگیری میشه 

مثلا الان من میتونم توقضیه حجاب باهاتون مخالف باشم ولی تو این قضیه خوراکی هم نظرتون باشم یا برعکسش 

من نه میگم هستن نه میگم نیستن چون مشخص نیست اگه الان بگم نه همه اون یکی ها نظرشون اینه اینم سوگیری میشه باز

نه کباب نمیزارم کباب واقعا بوش بپیچه منه چهل ساله هوس میکنم چه برسه بچه چیزایی میزارم که خونگی هستن ...

دقیقاً همین درسته 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولا کسایی که تو یه مدرسه هستن از نظر اقتصادی در یه حدن حالا یه کم پایین تر یه کم بالاتر درسته بچه ...

من می‌فهمم که می‌خوای بچه‌ها یاد بگیرن همیشه همه چیزو ندارن و کمی ناکامی تجربه کنن این یک درس زندگیه. ولی یادت باشه آزادی انتخاب و شادی آنی هم بخشی از تربیت واقعیه

وقتی یک بچه یک پیتزا تازه می‌بینه و دلش می‌خواد، محدود کردن اون لحظه دقیقاً مثل گفتن تو نباید شاد باشی چون دیگری ندارد هست. این آموزش نیست، سرکوبه.

تربیت یعنی یاد دادن تعادل، نه قفل کردن شادی و حس کنجکاوی کودک.

از کجا معلوم ما که هم دیگه رو نمی‌شناسیم بگم مثلا فلانی و فلانی که این نظر رو دادن تو اون قضیه هم ای ...

درسته ولی فرهنگ جامعه ما خیلی بد شده در مورد یک سری چیزا همش تو زندگی هم دخالت میکنیم ولی یک سری چیزایی که واقعا اجتماعی هستند میگیم به ما چه 

منظورم اینه در واقع 

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

منطقیش اینه به خودش مربوطه چی بخوره اما اخلاقیش اینه مراعات کنه مخصوصا داخل مدارس دولتی که از هر قشری هستن توش ..

شاید یکی بیاد بگه میخواستن وقتی توانایی مالی ندارن بچه نیارن اما کاریه که شده باید اخلاق رو رعایت کرد دیگه دست ما نیست 

منطقیش اینه به خودش مربوطه چی بخوره اما اخلاقیش اینه مراعات کنه مخصوصا داخل مدارس دولتی که از هر قشر ...

دقیقاً منم حرفم همینه

کاش یکم هم وقت صرف انسانیت خودتون میکردین

شما از کجا تشخیص دادین من انسان نیستم یا انسانیت ندارم؟

با برای بچم خوراکی چی میزارم؟

ازینکه گفتم بچم محدودیت غذایی داره ولی بهش گفتم به تو ربطی نداره بقیه چی میخورن؟🫠 

باید برم مدرسه دعوا کنم بقیه چیزی نیارن تا انسان باشم🫠

چقدر عجیب هستین!

💕

من می‌فهمم که می‌خوای بچه‌ها یاد بگیرن همیشه همه چیزو ندارن و کمی ناکامی تجربه کنن این یک درس زندگیه ...

اره خوب منم نظرم همینه میگم اون والدین خودش بلده و باید به بچه اش یاد بده که کی چی رو بخواد یا نخواد 

ولی بقیه هم باید انسانیت و همدلی رو یاد بدن به بچه هاشون 

وگرنه اینجوری یاد میدیم خودش رو ببینه و نسل خودخواه بار میاریم 

حد اعتدال رو باید نگه داشت 

میشه در حد عرف اون مدرسه ولی سالم خوراکی داد ولی بعضیا انگار میخوان نمایش بدن هیچکدوم از بچه های کلاسم پیتزا نمی‌آوردند بعد یهو یکی اون وسط پیتزا می‌آورد واقعا زشته 

میدونی اینجا لحن پیام هم مهمه بیشتر منظورم این بود 

اون خانم راجبه خوراکی لحن خوبی نداشت اغلب گارد گرفتن و گفتن بچه نباید هرچی میبینه بخواد

بعد تو تاپیکی که راجبه لبو بو بود اغلب نظرشون این بود که بچه نباید کم و کسری رو حس کنه 

هیچوقت نه خودم نه خواهرام تو مدرسه چشممون دنبال خوراکی های بقیه نبوده و نیست اصلا اهمیت نمیدیم.همکلاسی های ما خیلی با معرفت بودن همیشه خوراکی هامون رو با هم به اشتارک میزاشتیم تک خوری نداشتیم.

درختان زاگرس ایستاده جان میدهند