2777
2789
عنوان

خانوم های معتقد هستین هر بچه ای به خودش مربوطه تو مدرسه چی بخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 83 پست
ببخشید این دیگه خودازاریه ک مادرتون بهتون یاد داده.نخند چون کسی ممکنه مشکل داشته باشه😕

عزیزم یادمون نداده اینو 

منظورش این بود که حواسمون به دل بقیه باشه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حتی یادمه مادرم می‌گفت بلند نخندین شاید همسایه بشنوه و تو دلش غصه باشه خدا بدش میاد

این منطق شما اگه درست بود، باید همه‌مون توی غار زندگی می‌کردیم. چون هر کاری بکنی، یه نفر هست که حسرت بخوره.

می‌خندی  می‌گی شاید دل یکی بگیره.

لباس می‌پوشی می‌گی شاید دل یکی بسوزه.

غذا می‌خوری  می‌گی شاید یکی نداره.

آخرش یعنی همه باید سکوت کنیم، لباس خاکستری بپوشیم، نون خشک بخوریم، و دیگه هیچ‌کس خوشحال نباشه تا مبادا یکی تو دلش غصه بخوره؟ این اسمش عدالت نیست، اسمش زنجیر به همه بستنه.

من عرض کردم مادر نیستم ولی دیدم بچه هایی که بخاطر دو روز گرسنگی اومدن اورژانس یا دانش آموزی که بخ ...

چی بگم والله این دیگه شرایط عادی نیست وقتی سیب زمینی هم ندارن بدن بچه بخوره این مشکل اساسیه باید به کمیته امداد یا بهزیستی یا مراکز خیریه اطلاع داده بشه

این منطق شما اگه درست بود، باید همه‌مون توی غار زندگی می‌کردیم. چون هر کاری بکنی، یه نفر هست که حسرت ...

قرار نیس شما همچین کاری بکنی میتونی به بچت بگی جایی که خلوته یا دوستاش که همه غذا اپردن با اونا بشینه بخوره یا دو لقمه اضافه تز بذاری 

این منطق شما اگه درست بود، باید همه‌مون توی غار زندگی می‌کردیم. چون هر کاری بکنی، یه نفر هست که حسرت ...

نه عزیزم منطق من این نیست 

منظورم اینه که حواسمون باشه به کسی پز ندیم

منطق من اینه یه حداقل هایی برای هر چیزی قائل باشیم یا سری تغذیه ها رو ندیم به بچه ها و ... ولی اینکه چی بخورم باید آزاد باشند 

در مورد پوشش هم نظرم همینه یه حداقل هایی رعایت بشه ولی آزادی پوشش باشه 

نه مثل کمونیست ها بگیم کی چی بخوره کی چی بپوشه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....
پیتزا و پیراشکی خونگی تست میزارم براش لایه اشم هرچیزی باشه دختر من بیشتر غذا دوست داره تا صبحونه واق ...

یه سوال داشتم دوستانه دارم میپرسم قصد بدی ندارم. چون بچه اولمو باردارم میپرسم، اگر کلا از اول به غذاهای اینجوری عادتش نمیدادی همون نون پنیر گردو رو نمیخورد؟؟ مثلا میدونم سخته اما اگر گشنش بشه همون غذای ساده رو میخوره دیگه 

چون از اول چیزای خوشگل و خوشمزه دیده دلش راضی به غذای ساده نیست

درسته؟؟ پس چرا مثلا ما اون موقع ها میخوردیم 

این‌که می‌گی برای اینکه دل کسی نسوزه همه باید ساده بپوشن یعنی من باید زندگیمو تا ابد در حد پایین‌تری ...

معمولا کسایی که تو یه مدرسه هستن از نظر اقتصادی در یه حدن حالا یه کم پایین تر یه کم بالاتر 

درسته بچه باید یادبگیره هرچیزی رو نخواد حالا یا وسع خانواده نمیرسه یا اون لحظه امکان فراهم کردنش نیست 

یه کم ناکامی برای بچه لازم هست چون همیشه در حد یه خوراکی یا عروسک نیست بعدا بزرگ میشه ماشین و خونه همکلاسی و همکارش و..‌ هزار چیز دیگه هست 

اینو من تو تاپیک لبو بو گفتم یه سری تهاجمی برخورد کردن که نه همه چی رو برای بچه باید فراهم کنیم 

ولی تو مدرسه دیدم یهو یکی پیتزا پسته تازه آورده بچه های کلاسم دلشون خواسته بود 

میدونم بچه های کلاسم همه مثلا پیتزا خوردن خانواده هاشون میتونن براشون فراهم کنن ولی اون لحظه بوش میپیچه بچه ها ممکنه اون لحظه دلشون بخواد و اینم درست نیست هرچند که خورده باشن و داشته باشن

یه سوال داشتم دوستانه دارم میپرسم قصد بدی ندارم. چون بچه اولمو باردارم میپرسم، اگر کلا از اول به غذا ...

نه والله اصلا اینطور نیست منم فکر میکردم گشنه باشه میخوره 

ولی شده صیحونه حاضر کردم لب نزده تا ساعتها هم گشنه مونده 

واقعیت وقتی دوست نداره نمیتونم چوب بگیرم دستم بگم باید بخوری که 

مگه من ابگوشت دوست ندارم لب نمیزنم منو مجبور میکنن که بچه رم مجبور کنم 

هر کی ب خودش مربوطه ولی یه چیزایی هست به اسم وجدان اخلاق انسانیت شعور حالا یکی میخواد داشته باشه یک ...

واقعا حرف منم همینه

نه والله اصلا اینطور نیست منم فکر میکردم گشنه باشه میخوره ولی شده صیحونه حاضر کردم لب نزده تا ساعتها ...

خب شما نون و پنیر نمیزاری 

ولی کباب هم نمیزاری درسته؟

حداقل ها رو باید رعایت کرد منظورم همینه

وگرنه نباید کسی رو مجبور کرد

یه سوال داشتم دوستانه دارم میپرسم قصد بدی ندارم. چون بچه اولمو باردارم میپرسم، اگر کلا از اول به غذا ...

البته اینم بگم دخترم مدرسه ای میره که اکثرا وضعشون خوبه 

روزایی که تایم بیشتر مدرسه میمونن کلاس دارن اکثر بچه ها پاستا و پیتزا و این جور چیزا سفارش میدن میارن مدرسه 

تغذیه دختر من پیش پا افتاده ترین تغذیه است

قرار نیس شما همچین کاری بکنی میتونی به بچت بگی جایی که خلوته یا دوستاش که همه غذا اپردن با اونا بشین ...

آفرین این میشه شعور

خب شما نون و پنیر نمیزاری ولی کباب هم نمیزاری درسته؟حداقل ها رو باید رعایت کرد منظورم همینهوگرنه نبا ...

نه کباب نمیزارم 

کباب واقعا بوش بپیچه منه چهل ساله هوس میکنم چه برسه بچه 

چیزایی میزارم که خونگی هستن بو هم ندارن