بنزینی هس شاسیش آسیب ندیده .کارشناسی نبردم چون صاحب کارمبود قرار بود اقساطی بده که بعدا مجبورم کرد ن ...
خیلی گرون خریدی. کارشناسی هم اشتباه کردی نبردی. صاحب کارتم بود باید میبردی. مگه اون بهت تخفیف داد باهات تعارف داشت که تو باهاش رودروایسی داشتی. اشکالی نددره تجربه ای شد که دیگه با آشنا معامله نکنی هرگز
چرا اونو لعنت میکنی. خودتم اشتباه کردی گلم. خب معلومه هر کسی دوست داره مالشو به بالاترین قیمت بفروشه ...
نمیخاستم کارمو از دست بدم هم اینک بهشون اعتماد داشتم بعدش فهمیدیم گرون داده میدونی 40 میلیون چقدر زمان میبره تا من جمع کنم یه دختر مجرد واقعا خدارو خوش نمیاد
نمیخاستم کارمو از دست بدم هم اینک بهشون اعتماد داشتم بعدش فهمیدیم گرون داده میدونی 40 میلیون چقدر زم ...
چرا کارتو از دست بدی؟ مگه مجبور بودی بخری؟ من خودم میدونم عزیرم چفد پول درآوردن سخته. هم مجرد بودم شاغل بودم هم الان که متاهلم و بچه دارم. من نمیگم اون باانصاف بوده. اون بی انصاف. ولی شما هم باید موقع خرید همه چیو بسنجی. حالا اشکالی نداره بی تجربه بودی معامله اولت بوده. دفعه های بعد حواستو ببشتر جمع کن. ماشین همیشه ببر کارشناسی. و اینکه با آشنا معامله نکن
چرا کارتو از دست بدی؟ مگه مجبور بودی بخری؟ من خودم میدونم عزیرم چفد پول درآوردن سخته. هم مجرد بودم ش ...
بابا اولش بمن گف 80بده بقیشو اقساطی بده منم خوشحال شدم رفتم ب همه گفتم حتی فامیلا گفتم ماشین خریدم بعدش موقع دادن ماشین بهم گف اگ اقساطی بدی 250 میشه با اقساطش بعد من خیلی ناراحت شدم ب پدر و مادرم گفتم مجبور شدیم با همکاری هم دیگ جورش کنیم چون همه هم میدونستن آبروم میرف ما با خانوادم 140 جور کردیم قرار شد از 170 حساب کنه 30 هم تو سه ماه بدم بعد ماشینو بردیم کلی خرجش ک کردیم اومد گف میشه 180 من حدود گفتم سند و نمیزنم ب نامت بعد مجبور شدیم کلشو چک بدیم واسه ماه بعد که دیگ اضافه نکنه یجور گیر افتادیم فقط 30 میلیونش مونده واسه ماه بعد 25 میلیون هم خرجش شده خدا نبخشتش
چرا کارتو از دست بدی؟ مگه مجبور بودی بخری؟ من خودم میدونم عزیرم چفد پول درآوردن سخته. هم مجرد بودم ش ...
میدونی واسه چی هیچی نمیگم میترسم نتونم کار پیدا کنم میخام بمونم قرض بابامو بدم بیچاره با کارگری پول جمع میکنه خودشم شهر دیگ کار میکنه اصلا نمیبخشمشون اونا شرایط منو میدونستن