2777
2789
عنوان

خواننده شدن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 59 پست
کمکش کن ب رویاش برسه ..معروف شدنش ک براتوهم خوبه..تازه مطمعنن درامدتونم بیشترمیشه😊

میترسم معروف شه دیگه به من که یه زن عادیم راضی نباشه اکثر معروفا زندگیشون خراب میشه جدامیشن من خیلی دوسشدارم میترسم بادستای خودم گندبزنم به زندگیم میترسم

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هول دادنش سمت پیشرفت و مجبور کردنت چیه.؟گریه هات چیه؟با این روحیه تو اولین کنسرت شوهرت دور از جون سک ...

نمیدونم گیسو سردر گمم ازیطرف دلم زندگی خوب میخواد ازیطرف معروف شدنو دوسندارم چون دیگه مال خودت نیستی خلاصه حسابی دارم دیوونه میشم

عزیزم من شوهرم تهیه کننده موسیقیه 

رو اینجور ادما سرمایه گذاری میکنن بعدا که به شهرت رسید استفادشو میبرن

مث. خامد همایون که تا ده سال با تهیه کنندش قرارداد داره به ازای هر کنسرت ۹۰درصد تهیه کننده برمیداره ده درصد خواننده

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
عزیزم این یه دوراهیه بزرگه..و پر ریسک..باید ریسک پذیر باشی تا بتونی تصمیم بگیری

اتفاقا خیلی ریسک پذیرم واسه همین میخوام پابزارم تواین راه هرچی خدابخواد

امضات !!!!!!؟؟؟؟؟؟😲😲😲😲😲

مثبت هیجده😮😮

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

این معروف میشه مطمعنم صداش خیلی خاصه    

عزیزم زیادتشویقش نکن....من شوهرم نوازنده بودکلی موفق بودولی همنشیناش خوب نبودن....یکی ازدوستاش که بی رقیب بودبه زورمعتادکردن که خداروشکرالان ترک کرده ....منم به زورکشوندمش بادعوابیرون ازاون کار....درامدش عالی بودولی دوس نداشتم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
مثبت هیجده😮😮

فک کنم اینم مرده 

این روز ها همه تازه عضوا مردن !!!!!

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 
واسه من بليط كنسرتهاش رو بفرست

😂😂😂😂😂

فقط 15 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://abzarek.ir/service-p/msg/2323222✅️من همه دنیا رو بگردم مثه تو پیدا نمیشه نه هیچکی توی دنیا ❤️عشقم❤️ مثه تو زیبا نمیشه 🫂یکی اینجاست که تو رو هر جوری بشی باز تو رو دوست داره همیشه🌹 یکی اینجاست که تو رو تنها نمیذاره همیشه 🌹از باگ های دنیا هم ؛ اینکه با هر کی حالمون خوبه ،ازمون دوره...💔🙃 https://abzarek.ir/service-p/msg/2320420 

عزیزم من شوهرم تهیه کننده موسیقیه  رو اینجور ادما سرمایه گذاری میکنن بعدا که به شهرت رسید استف ...

نه بابا ۹۰ درصد؟؟؟خیلی ظلمه که

فک کنم اینم مرده  این روز ها همه تازه عضوا مردن !!!!!

امضاش کوچه بازاریه 

واقعا زشته،در شان یه خانم محترم نیست

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

حالااگه ماخانومایه رویایی داشتیم شوهره مثلانمیخواست بهش برسیم همه نفرینش میکردن😑من که باشوهرم همه جوره پایم

واسه سلامتی نی نی ونانیم یه صلوات لطفا😍
عزیزم زیادتشویقش نکن....من شوهرم نوازنده بودکلی موفق بودولی همنشیناش خوب نبودن....یکی ازدوستاش که بی ...

وای جدی؟؟تودلمو خالی کردی که

امضاش کوچه بازاریه  واقعا زشته،در شان یه خانم محترم نیست

من فک میکردم امضاها باید تایید بشه اول 

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود .