2777
2789
عنوان

خواننده شدن شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1954 بازدید | 59 پست
به نظرم کارت اشتباهه..هیچ وقت یه مردو اینقد نباید هول داد  سمت شهرت

گیسو جان حرفتو قبول دارم دقیقا طرز فکرمون یکیه ولی اینکارم دوتا دلیل داره یک اینکه شوهرم واقعا حقش نیس یه کارگر ساده باشه با حقوق ماهی یک تومن درحالیکه خیلی استعداد داره وحسابی دلم براش میسوزه ازیطرفم وضعیت مالیمون خرابه دلم میخواد وضعمون خوب شه

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

خوبه که.

خیلی شیرینه شوهر  ادم به رویاش برسه  یا تا تو کاری موفق بشه.

به نظرم کمک کن. حالا تا شهرت راه  زیاد داره.

قطعا موفقیت باشه حال خوب و وضع مالی خوبم دنبالش هست. شهرت هم چیزه بدی نیست اگه ادما جنبش رو داشته باشن

👍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون بدبخت اگه خودش میخواست با اشتیاق میرفت سمتش ..وقتی اینهمه شک و دودلی داره خانم واسه چی باید اجبا ...

شک نداره خوندی ک هزینشو نداشت

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان
اون بدبخت اگه خودش میخواست با اشتیاق میرفت سمتش ..وقتی اینهمه شک و دودلی داره خانم واسه چی باید اجبا ...

اون خیلی دوستداره بره ولی اعتماد به نفس نداره همش میگه نمیشه وکارم نمیگیره و ضربه روحی میخورم اگه نشه و این منفی بافیا

گیسو جان حرفتو قبول دارم دقیقا طرز فکرمون یکیه ولی اینکارم دوتا دلیل داره یک اینکه شوهرم واقعا حقش ن ...

عزیزم این یه دوراهیه بزرگه..و پر ریسک..باید ریسک پذیر باشی تا بتونی تصمیم بگیری

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

کمکش کن .این خودخواهیه به خاطر معروف شدنش نزاری .اتفاقا تشویق کن این یعنی عشق واقعی که مردتو بالا ببری .

خیلی از آدمای معروفو میشناسیم که پابند زندکیشون بودن این فکر که معروف بشه برات بد میشه رو بزار کنار .فکرای خوب کن.

دوست و دشمنو باید موقع تقسیم                           ته دیگ سیب زمینی شناخت😀😁                        به هیچ معیار دیگه ای اعتنا نکنید😌✋                      تاکید میکنم.هیچ معیاری😌🙃                           
گیسو جان حرفتو قبول دارم دقیقا طرز فکرمون یکیه ولی اینکارم دوتا دلیل داره یک اینکه شوهرم واقعا حقش ن ...

امضات !!!!!!؟؟؟؟؟؟😲😲😲😲😲

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

بنظر من زن باعث پیشرفت مردش باید بشه نه از سر بدجنسی جلو پیشرفتشو بگیره مردی هم ک بخواد قدرنشناسی کنه مطمهن باش زمین میخوره

ازقیافه ملت معلومه که دیگه هیچکی نمیدونه قضیه چیه،همه باتعجب زنده ان
بیکاری دختر ....به فکرپیشرفت خودت باش

به فکر خودمم هستم اتفاقا خیلی برنامه ها دارم ولی بیشترشون پول میخوان که ندارم

شک نداره خوندی ک هزینشو نداشت

شک داره..پست پایین پستت و بخون..هزینه بُعد مالیشه.

بعد اصلی ناامیدی نبود اعتماد به نفساش و ترس و دو دلیه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”