2777
2789

من واقعا نمیگم که حتما برام هدیه بخرن درک میکنم شرایط سخته 

خانوادم مثل هرسال هستن توقع زیادی ندارم 

ولی برای دوستام تولد تک تکشون یادم بود و امکان نداشت که سوپرایزشون نکنم و به بقیه نگم و هماهنگ نشیم 

پارسال میخواستم خونمون یه دورهمی بگیرم هرکس یه کاری داشت پیچوندن گفتم اشکال نداره خودم کیک میخرم میبرم اونجا قشنگ همشون کیکم رو خوردن و ... یه نفر کادو ندااااد به جز ۱۰۰ تومن پول آخه ۱۰۰ تومن چیه دیگه دختر

امسالم همین بود گفتم خودم دیگه چیزی نگم ببینم یادشونه فقط یکی از دوستام یه ماگ داد روی تیتاب یه شمع هم گذاشت آورد بعدم گفت باید خاکی و مشتی باشی :(((

یکی دیگه هم گفت وااای من یادم نبود فردا برات میارم الان سه هفته گذشته از اون فردا هفته ی دیگه تولد خودشه بقیه هم که یه معذرت خواهی تمام

اصلا انقدر فشاری شدممم

نگید مگه به کادو و فلانه قطعا چون برای همه بودم توقع داشتم :)

طعم خون جوون های مردم چه مزه ایه ؟به نام خداوند رنگین کمان . به نام خالق گیسو های زن . بابا وقت خدافظیه ولی به مامان چیزی نگو .بابا اگه رفتم بدون همه ی اینا واسه آینده بود بدون همه آرزوم اینکه ببینیم ایرانو آزاد یه روز. تاپیک مهاجرت به زودی :) ... ما شرقی شادیم فقط اگه بزارن. اهل رقصیدنیم اگه مامور نیارن. ما شرقی شادیم نخورده سرخوش و مست. نیستیم و نبودیم غصه خور و غم پرست. ما شرقی شادیم به شهادت تاریخ اگه تاریخم تغییر ندن از بیخ. ما شرقی شادیم غم از جنس ما نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چیه میگی ؟ پدرومادر من برای همه پدری و مادری کردن جهیزیه دادن عروسی گرفتن اما همینکه فوت شدن پدرومادرم و من تو بدبختی و فشار بودم و هستمتمام فامیل دود شدن رفتن هوا انگار از اول وجود نداشتن جالبه بلهم خوبن ث رابظه دارن منو نمیخوان

این چیه میگی ؟ پدرومادر من برای همه پدری و مادری کردن جهیزیه دادن عروسی گرفتن اما همینکه فوت شدن پدر ...

این دیگه واقعا بدتره 

مگه میشههه

طعم خون جوون های مردم چه مزه ایه ؟به نام خداوند رنگین کمان . به نام خالق گیسو های زن . بابا وقت خدافظیه ولی به مامان چیزی نگو .بابا اگه رفتم بدون همه ی اینا واسه آینده بود بدون همه آرزوم اینکه ببینیم ایرانو آزاد یه روز. تاپیک مهاجرت به زودی :) ... ما شرقی شادیم فقط اگه بزارن. اهل رقصیدنیم اگه مامور نیارن. ما شرقی شادیم نخورده سرخوش و مست. نیستیم و نبودیم غصه خور و غم پرست. ما شرقی شادیم به شهادت تاریخ اگه تاریخم تغییر ندن از بیخ. ما شرقی شادیم غم از جنس ما نیست...

حق داری عزیزم .تو هم دیگه مثل خودشون باش .چیزی که عوض داره گله نداره

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

هدیه ای چیزی میدی باید همون باعث خوشحالیت بشه

از بقیه برا همیشه قطع امید کن تا خوشبخت بشی

ماگ هم خوبه 

شمعهم نشان دوست داشتن و عشقه و به هر کسی نمیدن

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

توقعت بجاست منم خیلی کادو دادم ولی کم کادو گرفتم

من حساب و کتاب دوست ندارم 

هرکس طبق شخصت خودش رفتار میکنه،،،، خیلی ها به هیچکس هدیه نمیدن

من خودم هدیه ممکنه بگیرم ولی دوست ندارم هر کسی بهم هدیه بده هم قبول نمیکنم

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

تولد اونارو یادت نمونه آدم ها رو معذب نکن برات کادو بگیرن چکاریه آخه

این چه حرفیه

آخه اینجوری نیست که من اصرار به کادو دادن داشته باشم که وقتی همه اطرافیان کادو میدن نمیشه که فقط من ندم چه ربطی به معذب کردن داره :(