من قیافم زشته قبول دارم ولی نباید اینقدر رک میگفت
گفت مثل کره ای هایی قیافت معمولیه قشنگ نیستی 😂😂😂😂
من ناراحت شدم یه لبخند تلخ زدم
اون گفت شیما خیلی خوشگله
گفتم آره خیلی
کاش میشد نباشم متنفرم از خودم
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
من حدود ۲۰ کیلو کم کردم تمام مو همه چیزم ریخت دوسال پیش ولی سعی گردم قشنگ و رو فرم باشم الان رو فرمم ولی ذاتن زشتم
چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!
خب نظرش اين بوده هر كسي ي نظري داره راجع ب چهره ديگرانتو خودت بايد نظر خوبي راجع ب چهرت داشته باشي
خب نباید میگفت من که نظر نپرسیدم من همین جوری حالم با خودم بده 😭
میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس
خب چیو بزارن بگن من حدود ۲۰ کیلو کم کردم تمام مو همه چیزم ریخت دوسال پیش ولی سعی گردم قشنگ و رو فرم ...
هیچ وقت به خودت نگو زشت.توی اینه نگاه کن و صد بار بگو من خوشگلم.تاثیرشو خواهی دید.هیچ زنی و دختری ذاتا زشت نیست.به قول یه نفر می گفت بعضیا انقدر می گن من خوشگلم من خوشگلم که مردم هم باورشون میشه خوشگلن