2777
2789
عنوان

بچه ها بهم گفت زشت 😭

220 بازدید | 18 پست

من قیافم زشته قبول دارم ولی نباید اینقدر رک می‌گفت 

گفت مثل کره ای هایی قیافت  معمولیه قشنگ نیستی 😂😂😂😂

من ناراحت شدم یه لبخند تلخ زدم 

اون گفت شیما خیلی خوشگله 

گفتم آره خیلی 

کاش میشد نباشم متنفرم از خودم 

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چاقم به منم میگن، بزار بگن

خب چیو بزارن بگن 

من حدود ۲۰  کیلو کم کردم تمام مو همه چیزم ریخت دوسال پیش ولی سعی گردم قشنگ و رو فرم باشم الان رو فرمم ولی ذاتن زشتم

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

خب نظرش اين بوده هر كسي ي نظري داره راجع ب چهره ديگرانتو خودت بايد نظر خوبي راجع ب چهرت داشته باشي

خب نباید می‌گفت من که نظر نپرسیدم  من همین جوری حالم با خودم بده 😭

میگفتی من از خودم و قیافم راضیم خداشکر معیار زیبایی دست تو نیست بخوای مشخص کنی کی زشته کی خوشگل

این چه جواب دادی اعتماد به نفس داشته باشه اون خر کی باشه بخواد تعیین کنه تو خوشگلی یا زشت 

خب چیو بزارن بگن من حدود ۲۰ کیلو کم کردم تمام مو همه چیزم ریخت دوسال پیش ولی سعی گردم قشنگ و رو فرم ...

هرکی یه شکلی داره دیگه ، یا باید عمل کنی و زجر بکشی برای خوشگلی یا خودتو همینجوری هستی قبول کنی و با کسی که اینجوری بهت میگن زشت رفت و آمدتو قطع کنی

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش

کره ای ها زشتن😂🥹

بابا اینا خیلی نازن ادم باش تو هم نازی باور کن

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

خب چیو بزارن بگن من حدود ۲۰ کیلو کم کردم تمام مو همه چیزم ریخت دوسال پیش ولی سعی گردم قشنگ و رو فرم ...

هیچ وقت به خودت نگو زشت.توی اینه نگاه کن و صد بار بگو من خوشگلم.تاثیرشو خواهی دید.هیچ زنی و دختری ذاتا زشت نیست.به قول یه نفر می گفت بعضیا انقدر می گن من خوشگلم من خوشگلم که مردم هم باورشون میشه خوشگلن