2777
2789

من نمی خوام از پدر و مادرم سیسمونی بگیرم اولا چون به نظرم رسم مسخره ایه. و دلیلی نداره اونا واسه بچه من سیسمونی بخرن

دوما اگه بخوام هم نمی خرن 😂😂😂😂😂 آخه حتی جهیزیه هم به زور و ناقص دادن. 

عوضش واسه پسراشون عین دختر هم جهیزیه میدن هم سیسمونی هم خونه هم ماشین 

بگذریم ... هزینه سیسمونی کامل الان چقدر میشه؟

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه هنوز بچه هم ندارم می خوام تازه اقدام کنم 😂🤦‍♀️

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

یه سیسمونی معقول بخری و اضافی نگیری 70،80 تومن درمیاد برات. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

چرا ب پسراشون جهیزیه دادن

چون پسرپرستن. البته الان پسرا و عروسا محلشون نمیدن. بابام به پسرش گفته بود زانوم درد می کنه منو دکتر ببر اونم گفته بود ۲۰ سالت که نیست پیری دیگه همه جات درد می گیره قرار نیست هی بری دکتر. تهش من و شوهرم بابام رو بردیم دکتر و عمل کردیم و ... 

راحت با ۱۰۰ تمن همچی کامل میتونی بگیری من حتی با ۷۰ همچی گرفتم تازه زایمان کرده هستم 

از من نصیحت بیخود نرو لباس جور واجور برای چند ماهگی اینا نگیر میبینی این هفته ی لباس تنش کردی هفته بد اندازش نیس نوع مدل رشت بچه فرق میکنه من مثلا بچم قد میکشه ولی تپل نمیشه  صفرم زیاد استفاده نمیشه چند تیکه ها هم بیخوده تکی ی رکابی و  استین بلند شلوار استفاده میشه 

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀