دختر خاله منم ۱۳ سالشه همش مدرسه کیک و شیرینی میبرد الان سینه اش کیست چربی درآورده رفت دکتر ،دکتر گفت بخاطر تغذیشه همه اینا باید حذف بشه فعلا هم نمیشه بهش دست زد،زودم به بلوغ رسید ولی حالا چون پدر مادرش هردو قد بلندن قدش بلند شده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دیروز کیک و آب میوه بردامروز م گفت باید ببریم مغازه گفتم ن اونم گفت نمیرم مدرسهالان ۴۵ دقیقه تو کوچس
خب بهش بگو هر طور راحتی خودت غیبتت مجاز کن اگه بشینی جلوش غصه بخوری یا سر صدا کنی نقطه ضعف میگیره دست منم دخترم کلاس ششم هست دوبار همین طوری گفت من فردا نمیرم مدرسه گفتم باشه هر طور خودت میدونی مگه من باید جواب معلم بدم یا از درس عقب می افتم برا خودت سخت میشه دید من برام مهم نیست دیگه هیچی نگفت
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
خلاصه باید ترسوندش حالا از راهی تا نترسه بیخیال نمیشه واقعا ۱۳ سالشه لج میکنه ۱۳ ساله های الان دیگه ...
حب ببین بخاطر بلوغ گستاخ و لجباز میشن من خودم دخترم ۱۲ سالشه ولی من بها نمیدم بهش مثلا ازش بترسم اگه جلوش کوتاه بیام دیگه سوارم شده تا ناکجا آباد باید ببرمش
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حب ببین بخاطر بلوغ گستاخ و لجباز میشن من خودم دخترم ۱۲ سالشه ولی من بها نمیدم بهش مثلا ازش بترسم اگه ...
به نظرم همه چی به تربیت مادر بستگی داره ،من دو تا دختر خاله دارم یکی ۱۲ سالشه یکی ۱۳ ،اونی که دوازده سالشه جز چشم به خالم چیزی نمیگه همش فکرش تو درس و امتحانه ،اون یکی هم زرنگه ولی همش اینجوری نیست بگه چشم جواب میده کلا جواب همرو میده خیلی گستاخه
عزیزم ۱۳ سالشه دیگه زور گرفته بهت ، بدعادت کردی ، میخواستم بگم مدرسه نرفته بعد گزاشتی برا کوچه؟ باید وقتی مدرسه نرفته کوچه هم نزاری برا گوشی هم ممنوع خوراکی هم همین طور ولی گفتی ۱۳ سالشه دیگه نمیتونی زورش کنی ، قدیما یه چیزی بود ک بچه رو کتک میزدن بچه باید یا از پدر یا مادر حساب ببره ، خودم با ۳۳ سال سن و سه تا بچه هنوزم از بابام حساب میبرم و ب نظرم لازمه چون بچه یکم ک رو بدی سوارت میشه