2777
2789

عجب .

چه بی تربیت و پرو و بی حیا بوده 

. هیچ کس تورو نمیگیره چون یه آدم بی حیا و پروویی هستی . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر چیه که آدم بخاطرش هم جنس خودشو خراب کنه🤦🏻‍♀️

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

بابا چقدر شلوغش میکنید منظور طرف آدمایی بود که بیخودی طلاق میگیرن . چقدر سخت میگیرید

خب همونی هم که ۴۰ سالشه طلاق میگیره چون شوهرش میره با همین ۲۰ ساله ها بهش خیانت میکنه وگرنه آدم دلش که درد نمیکنه تو میانسالی زندگی ای که با زحمت ساخته رو خراب کنه

خب همونی هم که ۴۰ سالشه طلاق میگیره چون شوهرش میره با همین ۲۰ ساله ها بهش خیانت میکنه وگرنه آدم دلش ...

منظورش این زنایی بود که از روی دلخوشی و خیانت شوهرشونو ترک می‌کنند یکم بد رسوند . نگفت همه ی ۴۰ ساله ها اینطورین که

خب همونی هم که ۴۰ سالشه طلاق میگیره چون شوهرش میره با همین ۲۰ ساله ها بهش خیانت میکنه وگرنه آدم دلش ...

40 سال میانسال نیست ،تا ۴۴ جوان محسوب میشید

یاد پدرم افتادم که می گفت: نه با کسی بحث کن، نه از کسی انتقاد کن. هر کی هر چی گفت بگو حق با شماست و خودت را خلاص کن. آدم ها عقیده ات را که می پرسند، نظرت را نمی خواهند، می خواهند با عقیده ی خودشان موافقت کنی. بحث کردن با آدم ها بی فایده است.

بخدا همکلاسیای من شوگرددی داشتن من گفتم شوهر کردن شرافتمندانع تر نیس اگه بده اخو پیفه چرا با یه مرد زن دارید خودشونم شاغلنا ولی عیب نمیدونن دنبال پول