2777
2789
والا من تا حالا توی اطرافیانم آدم خیانت کار دهه هشتادی ندیدم2 نفر دیدم که رفتن زن دوم گرفتن و صیغه ک ...

خب کیا به اینا پا میدن؟

من بعید میدونم مرد بره سر زن دهه شصتیش یه دهه شصتی دیگه بگیره

اکثرا از ۱۳۷۵ به بالا هستن 

والا نسل شما توقع سکوت در تمامی مواقع دارن از مااما ما تابوشکنی کردیم و از خودمون دفاع کردیم هرگز هم ...

مامیگیم خلاف عرف جامعه رفتار نکنید نمیگیم اطاعت کننده ی محض باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر کسی به خاطر اینکه نتونسته ازدواج کنه یا هر مشکل دیگری رو به توهین می‌آره، شما حق دارید اهانتش رو ...

نگفتم صرفا بخاطر ظاهر

گفتم قطعا یه عیب و ایرادی داره که خواهان نداشته حالا این میتونه چهره باشه میتونه خانواده باشه میتونه بخاطر عدم اجتماعی بودنش باشه میتونه بخاطر بدتیپ بودنش باشه و خیلی چیزای دیگه

پس بره خودشو درست کنه ازدواج کنه پاچه بقیه رو هم از حسادت نگیره 

ضمنا انقدر هم مخلوق و خالق و خواستنی و نخواستنی نکن واسه من 

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

خب کیا به اینا پا میدن؟من بعید میدونم مرد بره سر زن دهه شصتیش یه دهه شصتی دیگه بگیرهاکثرا از ۱۳۷۵ به ...

اتفاقا هردو زن هم سن مرد بودن

والا همون طور که زمان شما هرزه بود زمان ماهم هست

من خودم با 19 سال سن تاحالا رل نداشتم دوستام نداشتن شما حساب کن تو این زمونه که اینا عادی شده کار من چقدر سختر  شما شده که زمانتون اینا حکم اعدام داشت برای خانواده دختر

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

مامیگیم خلاف عرف جامعه رفتار نکنید نمیگیم اطاعت کننده ی محض باشید

کی میگه عرف جامعه چیه؟ 

والا بخدا تو این جامعه گرگ نباشی میدَرنت، دیدم که میگم

دیگه خرابی و عوض شدن جامعه که دست ما نبوده؟ 

نه باید زودتر میفهمیدی و نه حتی بهتر عمل میکردی، اون موقع فقط تا همونجا بلد بودی و همون کافی بود...    کاش یه روزی برسه که قبول کنم جمله بالا رو...             کاش انقدر به حسرت هام اضافه نشه......                     کاش برای یک بار هم که شده مامان و بابام و از ته دل خوشحال کنم...... (تونستممممممم، بابام عکسم با افتخار پست کرد و تبریک گفت، گفت آرزومون آرزوهای توعه، مامانمم شیرینی داد به دوستاش. خوشحال ترینم🥰) 

اتفاقا هردو زن هم سن مرد بودنوالا همون طور که زمان شما هرزه بود زمان ماهم هستمن خودم با 19 سال سن تا ...

شما کار خاصی نمیکنی و داری عادی رفتار میکنی نه اینکه خیلی کار شاقّی کرده باشی

همین افکارتون بده که فکر میکنید با کسی رابطه ندارید خیلی خاص هستین یعنی رابطه های غیرنرمال برای نسلتون یه چیز عادی هست همین افکارتونه که باید در موردش تجدید نظر کنید.

کی میگه عرف جامعه چیه؟ والا بخدا تو این جامعه گرگ نباشی میدَرنت، دیدم که میگمدیگه خرابی و عوض شدن جا ...

خب اینم نتیجه ی افکار و رفتار شماهاست و نتیجه ی کار اون کسانی که اینا رو تو مخ شما میکنند

من اگه جای مسئولین بودم کلا بساط اینستاگرام و تلگرام رو تو این کشور جمع میکردم تا شماها فکر نکنید جایی خبریه