2777
2789
عنوان

خوراکی مدرسه چی میدین به بچه هاتون خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 130 پست

می گم چرا اکثر بچه ها چاقن و پرخور.  با این حجم از خوراکی‌ها خودتون از الان عادتشون می دین. و دیگه نمی تونند ترکش کنند.  من فقط یه میوه و یه لقمه یا یه کیکی چیزی.  قبلش هم که هرروز صبحانه ش سرجاشه.تو خونه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حلوا نذار اگر میتونی هر روز میوه رو سعی کن یه سیب بذاری با یه شکلات اگر میخوره چند درصد تلخ همیشه هم ...

چرا حلوا شیر خیلی خوبه   شب اماده میکنم  میزارم یخچال سردش خیلی خوشمزه تره

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

بچه هاتون با این اوصاف نهار هم می خورند؟ برای نهار هم اشتها دارند؟

دختر من تغذیه شو زنگ اخر خورده باشه از مدرسه بیاد اشتها نداره ساعت دوو نیم که باباش میاد با اون ناهار میخوریم 

ولی تغذیه یدونه باشه و زنگ اول بخوره برای ناهار صبرش نیست از ضعف 

با اینکه در حالت عادی کم غذاس 

اگه شب قبل کتلت یا کوک یا مرغ داشته باشیم برای فرداش لقمه از همونا میذارم براش.ولی سعی می کنم فلافل خونگی وهمبرگر خونگی درست کن بزارم فریزر وصبحا براش درست می کن ولقمه اش می کنم که ببره مدرسه.میوه هم می ذارم براش.گاهی هم نون وپنیر وسبزی.یا نون وپنیر وگردو

خانما درسته کیک کارخونه‌ای و ... خوب نیست اما کیک و ... هرچیزی که تو خونه میپزید هم تا جای ممکن شکر کم بزنید شکر و شیرینی زیاد کلا خوراکی زیاد باعث مریضی بچه ها میشه اغلب بچه ها دچار دل درد و استفراغ میشن بخاطر پرخوری و قاطی خوردن هم هست مراقب اضافه وزن و دور از جون دیابت هم باشید

زهد ریایی،جهل مقدس...
بچه هاتون با این اوصاف نهار هم می خورند؟ برای نهار هم اشتها دارند؟

اره . تازه معترضه که تغذیه اش کمه توی مدرسه . البته اینم بگما من از این ظرفای تقسیم بندی بهش میدم  مثلا یه بسته کامل بیسکوییت نمی بره یا مثلا میوه اش اگر سیب درشت باشه نصف یا دو سومش میدم . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

پسر من امسال کلاس پنجم بعدظهری

برای زنگ اول لقمه کوکو یا هر غذایی شد برای زنگ دوم کیک یا آبمیوه یا سیب یا هر میوه شد  و....

ناهارم نمیخوره غروب که میاد داغ میکنم میخوره

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

خوش بحالتون ناهار بچه هاتون مدرسه نیستن پسر من تا دو و نیم مدرسه آن.لقمه نون پنیر نمیخوره شیر پاکتی نمیخوره میوه نمیخوره اجیل میزارم یا نمیخوره یا ظرفش خالیه خوشحال میشم بعد میگه ریخت زمین.امروز براش کیک سیب گذاشتم با سیب و گلابی و بادوم با این نون های خشک کوچیک با ی ماست موسیر کوچیک ک مطمئنم هیچ کدومو نمیخوره ناهار هم امروز از مدرسه سفارش دادم تا فردا ببینم چی بزارم

بچه های منم دقیقا همینطورن. خوب اشتها ندارن. مشکلی نیست. صبحانه فقط بهشون بده.

نمیخورن گریه میکنن میگن سیریم 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
مسخره می کنی؟ من خواستم بگم زیاده. بچه ها به پرخوری عادت می کنند و چاق می شن. از همین الان باید عا ...

منم خواستم بگم کم گذاشتی

بچه باید هر زنگ تفریح به چیز کوچیک بخوره

من تو خانواده ضعیفی به دنیا اومدم...همه زنگا خوراکی نداشتم، ضعف میکردم و اصلا حواسم به درس نبود..مخصوصا که صبحانه یا ناهار مفصل هم نمی‌خوردم... با اینکه باهوش بودم ولی گیراییم اومده بود پایین

بچه‌های الان کم غذا شدن،تغذیه مقوی بهترین گزینه‌ست...اصلا وقتی بیرون از خونه ای همیشه گشنه‌ای نمی دونم چرا 

سرمایه‌گذاری اینجا جوابه و باید به بچه رسیدگی کرد