2777
2789
عنوان

خوراکی مدرسه چی میدین به بچه هاتون خانما

| مشاهده متن کامل بحث + 3681 بازدید | 130 پست
چرا حلوا شیر خیلی خوبه شب اماده میکنم میزارم یخچال سردش خیلی خوشمزه تره

خوبه ولی برای صبح ها نه ضعف میگیره مخصوصا سرده 

به جاش سمنو با آجیل مخلوط کن به نظر من خیلی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که بچه ندارم چه با رغبت دارم این تاپیکو دنبال میکنم و پیام‌هاتون رو میخونم😂😂

عجیبه

☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□° 🤍 «اللهم ارح کل قلب لایعلم بوجعها الا انت.» خداوندا آرام کن قلبی را که جز تو کسی به دردش آگاه نیست.✨بعضی از تاپیک‌ها واسه خودم نیست دوستان کارآگاه نشید لطفا

مهم نیست. بچه های منم همینطور بودند. خیلی می ترسیدم که ضعیف باشند. ولی خداروشکر به مرور بزرگ شدند خ ...

دخترم که خیلی رو اعصابه هیچی نمیخوره نه خونه نه مدرسه شاید در طول شبانه روز یک وعده کم غذا بخوره 

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
منم خواستم بگم کم گذاشتیبچه باید هر زنگ تفریح به چیز کوچیک بخورهمن تو خانواده ضعیفی به دنیا اومدم... ...

اگه بچه بخوره.    من به قول دوستمون که همین تاپیک گفت. خوراکی‌هاش دست نخورده میاره. خونه. بچه بزرگم هم همینطور بود. و خداروشکر از لحاظ هوش و ذهن هم مشکلی ندارند. البته بزرگه الان درسش تموم شده دیگه اشتهاش خوب شده. 

دخترم که خیلی رو اعصابه هیچی نمیخوره نه خونه نه مدرسه شاید در طول شبانه روز یک وعده کم غذا بخوره

من توام یا تو منی. دختر منم همینطور. دقیقا از دستش کلافه بودم. ولی دکتر گفت. اشتهاش نمی کشه. به زور نده. دیگه نمی دونم. البته صبحانه کمی می خوره. نخوره ضعف می کنه.  حتی برمی گرده گاهی نهار هم نمی خوره.  گاهی ۱ وعده درروز می خوره.   ولی من بچه بزرگم‌ همینطور بود و الان خوب شده. دیگه زیاد نگرانش نیستم

من توام یا تو منی. دختر منم همینطور. دقیقا از دستش کلافه بودم. ولی دکتر گفت. اشتهاش نمی کشه. به زور ...

خیلی بچه بد غذا بده خدا کمکمون کنه با این بچه ها دیوونه نشیم زمان ما کی ناز مارو می‌خرید🥲😅

برای سلامتی مامانم صلوات بفرستید منم برای شما صلوات میفرستم ❤️❤️❤️
اگه بچه بخوره. من به قول دوستمون که همین تاپیک گفت. خوراکی‌هاش دست نخورده میاره. خونه. بچه بزرگم ...

منم نگفتم مشکل ذهنی پیدا کردم!!!

ولی اگه رسیدگی بهتر بود پیشرفت بیشتری هم داشتم ..متوجه منظورم نشدی

بلال چجوری؟؟ دون شده؟؟

نه عزیزم معمولا بلال مکزیکی می گیرم بچه هام بلال معمولی رو دوست ندارن 

پوستش و می کنم از وسط نصف می کنم میندازم تو قابلمه با آب نیم ساعت بجوشه کافیه 

بعد بر می دارم تو ظرف چاشتشون میذارم اگر دوست دارید می تونید بهش نمک هم بزنید بچه های من رو مکزیکی نمک دوست ندارن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
خانما درسته کیک کارخونه‌ای و ... خوب نیست اما کیک و ... هرچیزی که تو خونه میپزید هم تا جای ممکن شکر ...

اره اینجا خانما گفتن اینا که میزارم کمه  بابابچه به پرخوری ام عادت کنه بده

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

خیلی بچه بد غذا بده خدا کمکمون کنه با این بچه ها دیوونه نشیم زمان ما کی ناز مارو می‌خرید🥲😅

من یادمه  هرروز پفکو لواشک و بستنی میبردم مدرسه هم من هم همه دوستام   اون موقع مد نبود ازخونه تغذیه نمیبردیم زیاد:)

من زنگ اول کیک شیر زنگ دوم دونات زنگ سوم چوب شور بسگوییت یا چوب شور ویفر میزارم لقمه اصلا نمیبره و م ...

سه تا زنگ تفریح دارن  ابتتدایا  درسته؟؟