2777
2789
عنوان

حالم بده فشار پونزده برای دختر نوزده ساله طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 42 پست
دوران کنکور برای آروم شدن میخوردم چون میگرن داشتم گفتم شاید برای اینم خوب باشه

خب سر خود نباید قرص بخوری به اینا که الکی قرص تجویز میکنن گوش نکن با دکتر مشورت میکردی.

۱۹ سالته نباید این قرص رو بخوری یهو میبنی نتیجه عکس داد.

حالا چیزی نیست ولی حتما فردا برو تا درمونگاه بپرس .

ولی بدون تجویز دکتر اصلا قرص نخور .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثله توام اغلب به صورت ارثی هستشمن خودم از سمت پدری ارث دارنبرای همین اگه این عددیزیاد غیر طبیعی ...

مرسی عزیزم آره اتفاقا مادرمم ۵۰سالشه فشار خون زودرس داره ...نمیدونم البته منتظر نتایج دانشگاه هستم خیلی ولی اونقدرا فکر نکردم بهش این چند روز..مرسی ازت عزیزمم خیلی حالم بهتر شد..قیلش میترسیدم تنهایی بمیرم:)    

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

واقعا از سطح درک بعضیا ادم میمونه چی بگه

بدون اینکه سوالی کنن

فقط بلدن بگن خطرناکه خیلی بده و ..

اصلا درک ندارن با این کار هم استرس میدن

هم باعث میشن فشار بره بالا

چه وضعشه

چهار تا سوال نمیپرسین تجویز میکنین

خب سر خود نباید قرص بخوری به اینا که الکی قرص تجویز میکنن گوش نکن با دکتر مشورت میکردی.۱۹ سالته نبای ...

حق باتوهه گلم خودمم فکرشو کردم ولی چیز دردسترسی نداشتم قبلن دکترم گفته بود برای تنش وفشار خوبه ولی دیگه من زیاده روی کردم

واقعا از سطح درک بعضیا ادم میمونه چی بگهبدون اینکه سوالی کننفقط بلدن بگن خطرناکه خیلی بده و ..اصلا د ...

مرسییی عزیزم دقیقن خیلی ترسیدم اولش..پیامای شما وچندنفر از بقیه دوستانو خوندم حالم خیلی بهتر شد عزیزم    

مرسی عزیزم آره اتفاقا مادرمم ۵۰سالشه فشار خون زودرس داره ...نمیدونم البته منتظر نتایج دانشگاه هستم خ ...

براب همونه عزیزم

ارث فشار خون داری نگران نباش

کاری که گفتم و انجام بده

و اینکه الان وقت خواب هم گذشته 

یکم جریان خون و ... هم حساس تره

گوشی و بزار کنار

اون ابلیمویی که گفتم و بخور و بخواب

گوشی و از خودت دور کن

یکم فشار از قلبت هم با اینکار کم میشه

پروپرانولولخاصیتش بیشتر برای ضربان قلب بالاعهسر خورد برای هر چیزی مصرف نکن

مرسی عزیزم که گفتی داشتم خودمو میکشتم:)  

مرسییی عزیزم دقیقن خیلی ترسیدم اولش..پیامای شما وچندنفر از بقیه دوستانو خوندم حالم خیلی بهتر شد عزیز ...

قربونت عزیزم

اره واقعا من خودم بدم اومد به شخصه اگه ادمی بودم که اطلاعاتم صفر بود با پیاماشون حالم خیلی بدتر میشد به جای اینکه برام کمک کننده باشه 

براب همونه عزیزمارث فشار خون داری نگران نباشکاری که گفتم و انجام بدهو اینکه الان وقت خواب هم گذشته ی ...

مرسی عزیزم حتمنن..چون ترسیده بودم اومد سراغ گوشی ...ممنونم ازت گلم            

حق باتوهه گلم خودمم فکرشو کردم ولی چیز دردسترسی نداشتم قبلن دکترم گفته بود برای تنش وفشار خوبه ولی د ...

عزیزم ان شاءالله چیزی نیست بهتر میشی من خودم فشارخون بالا میره گاهی البته .

درکت میکنم سخته اما خطرناکه پیش پا افتاده نبینش چون خدای نکرده اتفاقی بدی نیافته .

برای کنترل از الان اقدام کن چون اگه از یه حدی بگذره کنترش سختتره.

دکتر به من گفت لب مرزم .منم دیگه اصلا غذای نمک دار نمیخورم خیلی خیلی کم نمک میزنم به غذا.

با رعایت کردن درست میشه.

استرس و فشار عصبی رو سعی کن کم کنی و اصلا بهش فکر نکنی اگه اتفاقی افتاد خواست عصبیت کنه زود فراموش کن بهش فکر نکن و سعی کن وارد تنش نشی اینا جوابه.