2777
2789
عنوان

حالم بده فشار پونزده برای دختر نوزده ساله طبیعیه

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 42 پست
حتما برو دکتر خطرناکه تو خونه نارنج داری؟اگه داری سریع یه دونه بخور نمک و چیزی نزنی بهش.

نه نداریم گلم یکم خربزه خوردم و یه دونه پروپرانول

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمک فشار خون رو بالا میبره .غذای پرنمک مصرف نکردی توی این هفته.یا چیپس و پفک خوراکی که نمک داشته .اص ...

اصلننن..من رژیمم از مرداد ۲ماهه لب به چربی وشیرینی مصنوعی نزدم نمیدونم چرا اینطور شده😭

منم دقیقن از سال کنکور اینجور شدم ولی بازم باهام موند...میرم دکتر جواب نمیده میگه امکان نداره تو سنت ...

عزیزم برو دکتر قلب من قلبم مشکل پیدا کرده متخصص خوب و عالی پیدا کن است سنگ کوب ازت بگیره 

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

به صورت نرمال همیشه فشارت چنده؟تنشی بهت وارد شده؟استرسی داشتی؟وضعیت بدنیت درست بود موقع اندازه گیری؟ ...

همیشه بالای ۱۳.۵ هست نمیدونم چرا اینجوریم.بعضی وقتا میره رو ۱۴ تا ۱۴.۵ ولی ۱۵ ونیم دیگه خودمم حس بدی دارم

قبلش نداشتم فقط حالم بد بود عدد فشارمو که دیدم استرسم گرفتم یکم

الان دراز بکش

یه لیوان اب ولرم بخور چشمات و ببند

سعی کن اروم باشی و به چیزی که باعث میشه حالت و بد کنه فکر نکنه

من حتی ۱۷ هم شده فشارم

چیزی نیست که بخوای حالت و بد کنب

تو همین حالت خوابیده

۵ ۶ دقیقه بعد دوباره بگیر 

اگر بالا بود یکم اب لیمو بخور

یا اگر لیمو تازه دارین لیمو بخور

پروپرانول چرا میخوری؟مشکل قلبی داری یا سر خود میخوری؟

دوران کنکور برای آروم شدن میخوردم چون میگرن داشتم گفتم شاید برای اینم خوب باشه

اصلننن..من رژیمم از مرداد ۲ماهه لب به چربی وشیرینی مصنوعی نزدم نمیدونم چرا اینطور شده😭

نگران نباش برو تا میتونی آب بخور گلاب اگه داری یه مقدار کم گلاب بخور راه برو ترس نداره که

عزیزم برو دکتر قلب من قلبم مشکل پیدا کرده متخصص خوب و عالی پیدا کن است سنگ کوب ازت بگیره

رفتم ..گفت دریچه میترالت فقط مشکل داره که چیز خاصی نیس

همیشه بالای ۱۳.۵ هست نمیدونم چرا اینجوریم.بعضی وقتا میره رو ۱۴ تا ۱۴.۵ ولی ۱۵ ونیم دیگه خودمم حس بدی ...

منم مثله توام 

اغلب به صورت ارثی هستش

من خودم از سمت پدری ارث دارن

برای همین اگه این عددی

زیاد غیر طبیعی نیست ۱۵ برات که بگیم خیلی خطرناکه الان تو این شرایط برات

احتمالا به خاطر شرایط روحی و همون تنش و استرسه

یکم باید اروم بشی و استراحت کنی و بخوابی

نگران نباش برو تا میتونی آب بخور گلاب اگه داری یه مقدار کم گلاب بخور راه برو ترس نداره که

مرسی عزیزم انجام دادم گلم