2777
2789
عنوان

خوش بحال هر کسی پدر و مادرش زندگی نرمال داره

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 40 پست
منم یه خواهر ۳۶ ساله دارمپدرومادرم آرزوشون ازدواج کنهاما خودش حتی خواستگار هم راه نمیدههرچی من واون ...

این خوبه خودش نمیخاد 

خاهر من بنده خدا خیلی دختر خوبی بود 

دستپخت عالی قیافه عالی سلیقه عالی

خاستگار دکتر مهندس تا دلت بخاد…. 

فقط مشکلمون حسادت مامانم بود😔

مامانم کلا ذات حسودی داره

چند بار تا نابودی زندگی منم اومد من خیلی مراقبت کردم که زندگیم نپاشه

نمیدونم بخداآدم یه چیزایی میشنوه،که فقط باید به خود خدا پناه بردمادرت چه تحملی دارهخدا خودش به فریاد ...

اینجور آدما که مشاوره نمیان. بقیه رو مریض میکنن. من از دستشون میرم روانپزشکی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این خوبه خودش نمیخاد خاهر من بنده خدا خیلی دختر خوبی بود دستپخت عالی قیافه عالی سلیقه عالیخاستگار دک ...

خدای من

خیلی چیزای عجیبی اینجا می‌شنوم

والا من حتی به خواهرشوهرام که کلی اذیتم کردن و زندگیمو نابود کردن هم حسودی نمیکنم

کلی دارایی دارن باز میگم خدا بهشون بده

چون اگه اونا زندگیشون خوب نباشه ک جدا بشن و...

رو زندگی منم قطعا تاثیر میزاره،چون شوهرم نمیتونه نسبت به خانوادش بی تفاوت باشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

اینجور آدما که مشاوره نمیان. بقیه رو مریض میکنن. من از دستشون میرم روانپزشکی

منظورم این بود خودتون برید که یادتون بده چطور با پدرتون رفتار کنید وگرنه مسلم همچین آدمی خودش حق به جانب میدونه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

منظورم این بود خودتون برید که یادتون بده چطور با پدرتون رفتار کنید وگرنه مسلم همچین آدمی خودش حق به ...

ما که رد دادیم دیگه. وقتی داد و هوار میکنه فحش و ناسزا و تهمت های بد میزنه ما کاری از دستمون برنمیاد. 

مشاوره یا پیش هرکی هم بره انکار میکنه میگه من نکردم!

هربار سرم سوت میکشه از کاراش فکر نکنم مشاوره اصلا باورش بشه کارای بابامو...

ما که رد دادیم دیگه. وقتی داد و هوار میکنه فحش و ناسزا و تهمت های بد میزنه ما کاری از دستمون برنمیاد ...

بنده خدا مشکل اعصاب داره

عرق بهار نارنج بدید بخوره

توکل به خدا

پدر و مادر من که جدا شدن و من پر از انواع تروماها هستم..واقعا خوش به حال اونایی که زندگیشون نرمال بو ...

منم دوست دارم اینا جدا بشن ولی قبل ازدواجم. ازدواج کردم نگرانی دارم خانواده همسرم بفهمن طعنه بزنن. یکیم اینا جوری نیستن بی سروصدا جدا بشن اگه اینجوری بود غمم کمتر بود . دعواهاشون الان دیگه علنی شده. همسایه خبر داره الان از زندگی اینا

منم دوست دارم اینا جدا بشن ولی قبل ازدواجم. ازدواج کردم نگرانی دارم خانواده همسرم بفهمن طعنه بزنن. ی ...

چی بگم... من بچه بودم که جدا شدن، خیلی سخت بود. الان برای شما سختی که داره، حمایت پدر و مادرتون میفته گردن شما. خیلی سخت میشه