2777
2789
عنوان

وای وای آبروم رفتنت😭😭

251 بازدید | 18 پست

من امروز مهمون داشتم برادر شوهرام خونمون بودن تو آشپزخونه بودم شوهرم اومد مثلا کمک کنه سینی چای ببره داشت حرفای 🔞 میزد بد اونطوری نه ها ولی خب خصوصی بود تا اومد برگرده دیدم برادر شوهرم پشتمونه با تعجب وایساده نگاه می‌کنه خیلی خجالت کشیدم هول شدم خیلی حالم بد شد چرا باید میومد پشت ما وایمیساد حالا من شوهرم هیچوقت از این حرفا تو جمع نمیزنه امشب اون روش گرفته بود وای خیلی آبروم رفت😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف زشت نمی‌زد داشت می‌گفت قربون خانومم برم که انقد خوش هیکله اینا بعد گونمو داشت بوس میکرد در همین ...

خب این که حرف مثبت هجده نیست شما یجوری گفتی فکر کردم داشته حرفای تو رخت خوابو میگفته

ناراحتی نداره که عزیزم

میشم غرق تو زیباییِ چشات-
خب این که حرف مثبت هجده نیست شما یجوری گفتی فکر کردم داشته حرفای تو رخت خوابو میگفتهناراحتی نداره که ...

آخه من خیلی با برادرشوهرام معذبم اونا هم رو این مسائل حساس هستن بخاطر همین خجالت کشیدم🥲