اره داشتم میخوندم تاپیکشو اره چون شوهرش شک کرده امکان داره پیگیری کنه.. ولی حالا ب جز همکلاسی دانش ...
اخه هفت سال پیش دو تومن خیلی بوده مثل اینکه الان شما بیای به یه پسر همکلاست سر دلسوزی ده میلیون پول بدی کی یه همچین کاری رو میکنه شوهرشم پشت گوشش مخملی نیست که باور کنه به نظرم همون راستشو بگه بگه جوون بودم اون اقا ازم تعریف تمجید کرد دلمو برد به بهانه هایی ازم دو تومن پول قرض گرفت منم تو هوای بچگی و عاشقی دادم الان که گذشته یادش افتادم که اون ادم عوضی پولمو ازم گرفت حرصم گرفت خواستم پولمو ازش پس بگیرم ادم شارلاتان عوضیرو
مرجان لب لعل تو مر جان مرا قوت، یاقوت بگویم لب لعل تو و یا قوت، قربان وفاتم به وفاتم گذری کن، تا بوت همی بشنوم از رخنه تابوت
بهش بگم همکلاسیم توی یه شرکت بود پول گرفت تا سهام بده ولی پولمو بالا کشید الکی بگم یکسال پیش پیام داد که بیا پولتو با سودش بهت پس بدم منم دیدم پول خوبی میشه قبول کردم. زنش فک کرده ما ارتباط خاصی داریم کولی بازی درآورده اونجوری پیام داده.
یکی از راههای جلب اعتماد کنار گذاشتن گوشی هست . سرتون تو گوشی نباشه به هیچ دلیلی . به اطرافیان و اقوامتون هم بگید کار ضروری داشتن زنگ بزنن به شماره ثابت خونه تون . حواستونو جمع کارهای خونه و تلویزیون و خوندن کتاب کنید .
کلا گوشی شک برانگیزه .
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ////////////////////////////////// خدا حافظ همگی ، خدا حافظ نی نی سایت
واااای هنوز خوابه. یه نامه براش نوشتم بلند بالا. نوشتم به دوست داشتن من شک نکن و خالصانه است و اینا. نوشتم فرض کن گذشته من سیاه. تو جرا میخای شخمش بزنی و .....
آخرشم به این نتیجه رسیدم که هر طور میلته راستش من خسته شدم خودت هرکاری دلت میخواد میکنی اما منو بخاطر کاری ک نکردم سین جیم میکنی. همه ی رفتارای مشکوکشو هم گذاشتم رو دایره. البته ساید هیچوقت بهش ندم.