2777
2789
عنوان

دیوار اعتماد بینمون خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 152 پست
دو پست بالاترمو‌ دیدی؟ قبلا هم با یه پسری تو اینستا.  ارتباط برقرار کرده شوهرش فهمیده زیاد نم ...

عزیزم

ایا من تاپیک زدم دوستان لطفا بیلیید ریز و درست زندکی منو در بیارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو پست بالاترمو‌ دیدی؟ قبلا هم با یه پسری تو اینستا.  ارتباط برقرار کرده شوهرش فهمیده زیاد نم ...

اره داشتم میخوندم تاپیکشو

اره چون شوهرش شک کرده امکان داره پیگیری کنه..

ولی حالا ب جز همکلاسی دانشگاه چیز دیگه ای نمیتونه بگ که

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
چ ربط داره قضیروبگوبهش اونم درک میکنه هرکس ی گذشته ای داشته ولی اینکه ب اون اقا زنگ زدی کاردرستی نبو ...

چجور جرات کردی زنگ بزنی ؟؟ نگفتی پا‌پوش زندگیت بشه زندگیت خراب شه؟ اومدی آتیش زیر خاکستر رو با دستای خودت زیر و رو کردی ؟؟

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

چقدر پسر ب درد نخورو پست که وقتی زنگش زدی داده دختره گوشیو جواب بده.

ب نظر منم با خانوادت هماهنگ شو و قضیه را خواستگار معرفی کن.

و اگه متوجه شده بود پولا شما حاشا کن 

کلا مجبوری بگی خواستگار بوده و بقیه اشم حاشا کنی 

وااااااا

یکمی نگاه کن به پوست لطیفم 💕 به چشای درشتم موهای نحیفم 💕 یکمی لمسم کن 💕 یکمی درکم کن 💕 من قویم بهم نگو ظعیفم💕 یکمی حسم کن💕 یه کوچولوبوسم کن💋 دخترم ناز دارم💕 یکمی لوسم کن💕