2777
2789
عنوان

دیوار اعتماد بینمون خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 152 پست

اسنارتر عزیز خودتم می دونی بعد هفت سال یاد پولت افتادن بهانه بوده 

اینکه چرا ز زدی بهش و‌شماره ش داشتی فک کنم دلیلش اینه که گفتی سر و گوشش میجنبه

خواسنی یه جوری به بهانه پول ارتباط بگیری و زنش فهمیده و ....

کامل ماجرا رو نمیگی به ما

وگرنه من بگیه خانم به گوشی همسرم ز بزنه و خیلی مودبانه و درچارچوب صحبت کنه و‌متاهل هم باشه اینجوری قاطی نمی کنم

ایشونم معلوم نیس چی دیده که اینقد قاطی کرده

بعد ۷سااااال یاد ۲ت پول کردی ؟؟ نه واقعا هدفت این نبوده  

تیرت به سنگ‌خورد به هرحال 

واسه حال گیری از شوهری که سر و‌ گوشش‌می جنبه گزینه ای دیگه ای جز این اقا نداشتی

بگو خواستگارم بوده و قصدش ازدواج بوده و سلام بگو چرا میخوایی جزییات رو ب ونی که اعصاب منو خودتو بریز ...

آره. مزد زحمت چندماهم بود. همه دار و ندارم بود. ب قیمت دلار الان میشه ۱۰ میلیون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب نظر من واقعیت رو نگو. سعی کن یه داستان بسازی

مردا خودشون هزارتا غلط میکنن ولی اگه بشنون زنشون با یکی بوده تو ذهنشون هزارجور داستان میبافن

کاش اصلا نمیرفتی سراغ اون پول. زندگیت 2میلیون بیشتر ارزش داشت

کلی بگو اما خوب نمیتونی انکار کنی ، لازم نیست همه چی رو بگی، حتما برو و دست چکت روباطل کن ،آدم خوبب بوده که تا بحال سواستفاده نکرده از دستهدچک والا

دیگه تو این دوره زمونه مردا راحتتر برخورد میکنن

سادگی نکن دیگه

مرجانی سابق هستممم
اسنارتر عزیز خودتم می دونی بعد هفت سال یاد پولت افتادن بهانه بوده  اینکه چرا ز زدی بهش و‌شماره ...

شما هر طور دوست داری فکر کن.

ولی به خدای واحد من قصدم فقط پولم بود. اگر هم میگفت نمیدم میگفتم باسه و تمام. ولی اون میگفت میدم فقط صبر کن. یک ماه یک ماه می انداخت عقب. 

اگر دلیل دیگری داست لزومی نداره الکی بگم بخاطر پوله. مگه قراره نی تی سایت گواهی نجابت برام بنویسه؟ یا قضاوتم کنه؟ یا خواهر مادرم توشن ک بترسم؟ 

شماره اونم حفظم بود. شماره خواهرها و برادرا و همه رو حفظم از ۱۰ سال پیش تا الان. 

اون خانم زنش نیست دوست دخترشه. برای همین زیاد پیشش نیست و فقط گاهی پیام و یا تماسی از من رو گوشی دوست پسرش می دید و طبیعتا نمیدونست اصل ماجرا چیه. باتوجه به شناختی ک من ازون آقا دارم حدس میزنم اون بهش کفته که من هنوز دستش دارم و اینا (عمرا. ا اخ اخ ) 

ب نظر من واقعیت رو نگو. سعی کن یه داستان بسازی مردا خودشون هزارتا غلط میکنن ولی اگه بشنون زنشون با ...

درس میگی اما اینجا چون امکان دفاع از اون طرف قضیهذهستدنمیشه خیلی از واقعیت فاصله گرفت چون مرده بفهمه دروغ میگه بیشتر بی اعتماد میشه

مرجانی سابق هستممم
شما هر طور دوست داری فکر کن. ولی به خدای واحد من قصدم فقط پولم بود. اگر هم میگفت نمیدم میگفتم باسه ...

خوب پس متاسفانه توی این ۷ سال بخاطر پولت پیام و زنگ زیاد زدی و خوب این میتونه برات گرون تموم شه

مرجانی سابق هستممم

پیامبر حتی گفته اگه فکر میکنید واقعیت چیزی رو بگید باعث آسیب به زندگیتون میشه پس میتونید دروغ مصلحتی بگید البته حدیثشو دقیق یادم نیست اما در این باره که حالا تموم شده شوهرتو به خودت بدبین نکن

سری قبل ک چت کرده بودم راحت اومدم گفتم ترسی ندارم. شمام اگر فکر میکنید دروغ میگم ازینجا برو بیرون ب ...

بعد هفت سال عمرااااا اگه نیت پول باشه

خدا خواست زود جلو خطر گزفته شد

فکرشم نمیکردی زنش بیاد سراغت

مگه چیا بهش گفتی زنش بدجور قاطی کرده؟

حالا از کجا اینقد مطمئنی زن نداره؟ خوب آمارشم‌ داریا

شوهرت هر فکری بکنه‌خدایی حق داره