2777
2789
عنوان

دیوار اعتماد بینمون خراب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2224 بازدید | 152 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر خبرشو بده.. ک چی گفتی و شوهرت چی گفت

همون همکلاسیه دانشگاهو بگی خوبه. اگ گفت چرا بهم نگفته بودی یا چرا استرس داری بگو ترسیدم تو فکربدی بکنی یا شک کنی بهم

ولی خبرشو بده بهمون

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 
آخه الان ۷ ساله داریم باهم زندگی میکنیم بهو بفهمه زنش دوست پسر داشته شوکه میشه

وااا

تو این دوره زمونه مسئله قابل حدس و قابل پیش‌بینی هست.

همسرت باید عاقلانه رفتار کنه و قضیه‌رو پیچیده نکنه.

بقول دوستمون بگو اما نه با جزییات. اصلنم خودتو نباز و استرسی نشو به التماسم نیفت که آی اشتباه کردم و آی باید بهت میگفتم....

عادی برخورد کن که بدونه خیلی مسئله مهمی نبوده که نیاز باشه در حین نامزدی باید بهش می‌گفتی.

توکل بر خدا و طلب خیر و عافیت هم فراموش نشه عزیزم

خوب پس متاسفانه توی این ۷ سال بخاطر پولت پیام و زنگ زیاد زدی و خوب این میتونه برات گرون تموم شه

نه زیاد نبوده. چهار پنج بار اونم بخدا متن پیامام پول چیشد بود. 

اشتباه محض کردم. حماقت کردم. دومیلیون الان دیکه پولی نئست خداییش. وای زورم گرفت ک الکی تلکم کرد.

نه زیاد نبوده. چهار پنج بار اونم بخدا متن پیامام پول چیشد بود.  اشتباه محض کردم. حماقت کردم. د ...

چی بگم به خدا توکل کن عزیزم بازم میگم دروغ نگو اما کامل راست هم نگو خیلی بی تفاوت و عادی برخورد کن و در مقابل همسرت هم جبهه بگیر بگو بعد ۲ تا بچه به من شک داری!! بگو پولمو خواستم قبل ازدواجمم تویی نبودی عزیزم که بخوام متعهد تو باشم

مرجانی سابق هستممم
اگه شوهرش شماره شو برداشته باشه چی

برداشته باشه.. اون پسره چیزی نمیگه. نمیاد همه چی رو واکنه. اگ میخواست زندگی اینارو بهم بزنه همون اول اینکارو میکرد. بنظرم حتی شوهرشم زنگ نمیزنه ب اون پسره

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 

شما فازت چیه کااراگاهی کل زندگیت اسکرین شات گرفتنه، اصلا گیربم ایشون هزار کار کرده باشه الان برا مشکلش داره راه حل میخواد نیومده ارشاد شه غسل تعمیدش کنیم که

مرجانی سابق هستممم
برداشته باشه.. اون پسره چیزی نمیگه. نمیاد همه چی رو واکنه. اگ میخواست زندگی اینارو بهم بزنه همون اول ...

دو پست بالاترمو‌ دیدی؟

قبلا هم با یه پسری تو اینستا.  ارتباط برقرار کرده شوهرش فهمیده

زیاد نمیتونه ماس مالی کنه و شوهرشم پیکیر میشه چون بار. اولش‌ نیس