2777
2789
اسی قهرم سوال منم بگو دا کلا آشنایی و ازدواج تو وجود من بدبخت هست ؟ اگه آره چند ماه یا چند سال دیگه

قهر نباش بخدا من یه نفرم شما چننفر حق بدید خب🥲

بله صد درصد تو طالعت ازدواج خوب و خوشبختی افتاده اسفند ماه رو خوب داد برات تیر ماهم میگه یه پیشنهاد احساسی جدید دریافت میکنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فعلا میبینم مشکلات زیاد داره منفی داد

عزیزم چند بار پرسیدم جوابم میدی لطفن 

همسرم بعد چند سال هنوز به عشق قبلیش فکر می‌کنه؟فراموشش کرده یا هنوز بهش حسی داره ؟ 

یا من الکی رو شوهرم حساس شدم 

قهر نباش بخدا من یه نفرم شما چننفر حق بدید خب🥲بله صد درصد تو طالعت ازدواج خوب و خوشبختی افتاده اسفن ...

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

عزیزم منو بگو 

بهش پیام بدم یا بذارم خودش پیگیر بشه؟

اگه قراره خودش پیگیر بشه چقدر طول میکشه؟

قهر نباش بخدا من یه نفرم شما چننفر حق بدید خب🥲بله صد درصد تو طالعت ازدواج خوب و خوشبختی افتاده اسفن ...

من امسال ازدواج یا رابطه احساسی جدی دارم یا وقتش نشده هنوز🥲🥲❤️

🌙✨️

توی طالع من خوشبختی هست ؟

مشکلاتم با همسرم زیاد خسته شدم🥺

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

جون خودت جواب منم بدهقرعه کشی خونه آیی که ثبت نام کردیم ینی شانسمون میگیره برنده شیم؟

باورت میشه اولین کارت شانس افتاد؟؟ عالی داد فقط میگه مواظب یه خانم باشین که خیلی حسود  افتاده و دشمنی داره باهاتون

باورت میشه اولین کارت شانس افتاد؟؟ عالی داد فقط میگه مواظب یه خانم باشین که خیلی حسود افتاده و دشمن ...

مدرسه ای که قراره شنبه برم قبول نهایی میشم و مشغول به کار میشم اونجا؟

اسمم زینب 

💖💖حاجت روا بشی گلم

به امید رسیدن به دو تا