2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من از عدس کوچیک تره داخل سوراخ بینی امه گرده آویزونه قرمز رنگه

نگران نباش 

اونا بخیه جذبی ان دارن خوب میشن منم همینطور بودم اینقدر داخل بینی ات رو نگا نکن😬منم یک هفته بعد عملم نگا کردم دیدم یک تیکه گوشت قرمز داخل بینیم خوب شد زود ولی

🌙✨️

درمورد زندگیم و رابطه م بگیر

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

نگران نباش اونا بخیه جذبی ان دارن خوب میشن منم همینطور بودم اینقدر داخل بینی ات رو نگا نکن😬منم یک ه ...

اخه میتونم باهاش نفس بکشم ولی به خوبی اون سوراخ بینی دیگم نیست انگار یه چیزی جلوشه که همون گوشته هست 

بپرس گلم واقعا حجم پیاما زیاده شرمنده

دشمنت شرمنده گلم

راستش اینقدر یه مدته دلم میشکنه فکر کردم دیدی و نخواستی ج بدی

اگه سوالم درسته پرسیدم چرا یه مدته رو فاز بدبیاری هستم؟اطرافیان سواستفاده گری که وقتی به نیستشون نمیرسن باهام بد شدن و اذیت میکنن،از نظر مالی و جسمی هم تو سختیم.همه چی پشت هم و باهم رو سرمون خراب شده

چشم زخم،طلسمی چیزی ممکنه باشه؟؟

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

نه فعلا میبینم مشکلات زیاد داره منفی داد

درمورد زندگیم و رابطه م بگیر

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹