همیشه وقتی سال نو میشه اکثر ماها یه سری هدف واسه خودمون مشخص میکنیم که توی سال جدید بهشون برسیم. بعضیهامون مینویسیم و بعضیهامون توی ذهنمون نگه میداریم. ششماه گذشت و شاید خیلیهامون دوباره درگیر روزمرگی شدیم و یادمون رفته قرار بود امسال چه کارهایی کنیم که به اون آدمیکه میخوایم نزدیکتر شیم. حالا ششماه دیگه مونده و اگر میخوای وقتی سال دوباره نو شد هدفهای قبلیت تیک بخوره و هدف جدید بنویسی پس شروع کن. دفترت رو باز کن ببین چی میخواستی از زندگی و توی این ششماه روزانه و پیوسته براش وقت بذار. چیزی که باعث میشه به هدفت برسی "استمرار" هست. نیاز به یک کار گنده نیست که به چیزی برسی، تنها چیزی که نیاز داری همین کارهای کوچیک روزانه هست که بتونی با استمرار انجامشون بدی.
میخواستی وزن کم کنی؟ شروع کن ششماه دیگه مونده. نگو من اضافه وزنم زیاده و دیگه تو این ششماه کلش رو نمیتونم کم کنم. ۴۰کیلو هم که اضافه وزن داشتهباشی نصفش رو که میتونی کم کنی که با حسبهتری وارد سال جدید بشی. اکثر آدما دوهفته مونده به سال نو و عروسی و تولد تازه میخوان وزن کم کنن که نمیشه. پس بجای این که بذاری اسفند شروع کنی که نتونی و بعدشم با حس بد لباس انتخاب کنی و بری مهمونی پس همین حالا شروع کن. اروم شروع کن ولی پیوسته ادامه بده.
میخواستی زبان بخونی ولی نخوندی؟ تو این ششماه باقیمونده بخون و ادامه بده کلی چیز جدید یاد میگیری و از همه مهمتر میشه روتین زندگیت.
میخواستی یه حرفه و هنر یاد بگیری؟ بجای این که بگی هفتهی دیگه میرم ثبتنام میکنم، فردا برو.
میخواستی به پوست و موهات رسیدگی کنی از امروز بکن و تا ششماه دیگه سلامت پوست و موهات رو میبینی.
میخواستی زود بیدار شی از فردا بیدار شو
کتابت رو بخون
هرروز لیست هدفهات رو باز کن و ببین اون روز واسه کدوم هدفهات میتونی یه قدم کوچیک برداری و یه کاری بکنی.