2777
2789
عنوان

هک کردن کارت

335 بازدید | 38 پست

سلام دوستان گلم خواهش میکنم اگه اطلاعاتی دارید کمکم کنید ۱۵ روز پیش همسرم تازه از سرکار برگشته بود که پیامک واریز اومد رو گوشیش اونم به کارتی که مدتها بود منزل بود استفاده نمی‌کردیم ۸۰ میلیون اومد و۲۰ ثانیه بعد برداشت شد بعد۵۰ م و۴۱ ثانیه بعد برداشت شد بعد ۱۰م اومدپشتش ۲ دقیقه برداشت شد ما سریع با پلیس فتا تماس گرفتیم گفتن فردا شکایت کنید فرداش شکایت کردیم وکارت م مسدود کردیم الان پولها از شیراز واصفهان بودن صاحبان اصلی تماس گرفتن همسرم هم پرینت بانکی بامهر بانک گرفتن که مبلغی ازش از فروشگاه موبایل با دستگاه پوز کشیده شده ومبلغی هم شبا شده

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....

این وسط ما گرفتار شدیم پلیس گفته احتمالا کارت کپی شده درصورتی که کارت منزل بود بردیمش واسه شکایت هم با مدارک دیگه کسی همچین موردی دیده لطفا راهنمایی کنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنجاه میلیون توکارتی بود که اصلا استفاده نمیکردید و همیشه خونه بوده. چقد شما پولدارید😂

توی کارت ما چیزی نبود سه تا مبلغی که گفتم واریز شد به کارت خالی ما وبرداشت شد فوری

اهان الان درست خوندم. ینی از خودتون موجودی تو کارت نبوده که بخوان برداشت کنن؟ به نظرم در همین حد که ...

نه عزیزم‌ هیچی توش نبود بنظر شما شکایت وگزارش به بانک ومسدودی کارت کافیه؟

توی کارت ما چیزی نبود سه تا مبلغی که گفتم واریز شد به کارت خالی ما وبرداشت شد فوری

پولشویی بوده یجا شماره کارتتون درآوردن بعد میزدن کارت شما و برداشت میکردن میفرستادن یجا دیگه چون تراکنش نداشتین زدن کارت شما اگر پیامکش فعال نبود نمیفهمیدین احتمالا همراه بانک یا بانکتونو هک کردن 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

ما هم این مشکل برامون پیش اومد ولی ۱۰ میلیون‌تو کارت داشتیم هی پیام واریزی میوومد بعد میکشید یعنی نزدیک ۸۰ میلیون ریختن تو‌کارت با مال ما ۹۰ شد که همشو کشیدن پیگیری کردیم فایده ای نداشت بعد از چند روز ۲۰ میلیون اومد تو کارت ک داداشم رفت با کارت خوان داییم کشید ۱۰‌تومن تازه اضافه تر شد به پولش دیگه خودشم پیگیری نکرد کسیم‌چیز نگفت. سر ۱۰ دقیقه نشد داداشم کشید😂😂گفتم تو گردنته گفت به من چ

ما هم این مشکل برامون پیش اومد ولی ۱۰ میلیون‌تو کارت داشتیم هی پیام واریزی میوومد بعد میکشید یعنی نز ...

چطور صاحب پول پیگیری نکرده