2777
2789
عنوان

هک کردن کارت

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی کد استانم رو قبل 110بگیرم میشه پلیس فتا؟ یا یه شماره خاص داره؟

شماره رو میگیری بعد اپراتور راهنمایی میکنه ومیگه  کد استان خود را وارد کنید مثلا ما کرمانشاه ۰۸۳ میگیریم بعد میگه اگه درسته عدد ۱ رو وارد کنید

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
حسابش مهم‌ نیست که چون چند ماه بود خالی بودش وکارت خونه بود اینکه از دستگاه پوز کشیده شده یعنی کارت ...

نه کپی نشده اگر پولشویی باشه ینی یجا این شماره کارتو دادی حالا ممکنه یبار جایزه ای چیزی بردی این شماره کارتو دادی یا واسه کسی پیام کردی ک هک شده بعدش ولی بهت نگفته 

اون کلاهبردیاس ک کپی میکنن اینکه توش پول نبوده

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
نه کپی نشده اگر پولشویی باشه ینی یجا این شماره کارتو دادی حالا ممکنه یبار جایزه ای چیزی بردی این شما ...

اخه این پولی که دزدیده رو هکره از دستگاه پوز کشیده بدون کارت میشه؟

اخه این پولی که دزدیده رو هکره از دستگاه پوز کشیده بدون کارت میشه؟

آره هکرا همینکه شماره کارتتو بدونن با سی وی تو حله هم پول میریزن هم میدزدن انگار کارتت دست اوناست محدودیت ندارن

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

حدودا چهار سال پیش برادرم یه گوشی فروخت که خریدار اومد در خونه و گفت اینترنت گوشیم کار نمی کنه اینترنت خودت رو شیر کن بعد پول جابجا کرد و گوشی رو گرفت و پول هم به حساب ما اومد

بعد فردا حساب برادرم مسدود شد 

رفتیم پلیس فتا گفتن از شما شکایت شده که از حساب کسی پول به حساب شما واریز شده چون طرف توی خونه بوده میبینه  از حسابش پول کم میشه 

حالا بعد کلی داستان طرف رو میگیرن و ماجرا اینطور بوده که اون نفر به بهانه خرید گوشی رفته در خونه طرف گوشی رو گرفته که چک کنه یه برنامه ریخته توش که مخفی بوده و گوشی نمیخریده بعد

اسمس های طرف برای این می‌رفته و این هم پول رو جابجا میکرده و اومده اینطوری از ما گوشی خریده

آره هکرا همینکه شماره کارتتو بدونن با سی وی تو حله هم پول میریزن هم میدزدن انگار کارتت دست اوناست مح ...

خدا واسه شون نسازه

حدودا چهار سال پیش برادرم یه گوشی فروخت که خریدار اومد در خونه و گفت اینترنت گوشیم کار نمی کنه اینتر ...

چه مخ هایی دارند لعنتی ها کاش توی راه مثبت کارش میگرفتن