2777
2789
عنوان

هک کردن کارت

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 38 پست
الان چی میشه؟

هیچی معمولا گیرنمیوفتن ولی حساب شما رو میبندن اگر برات مهمه برو حساب جدید باز کن

اتقاقی یرای حسابت نمیوفته ممکنه بعدا رفع مسدودیت شه ولی توش پول نذار کامل ببند چون ممکنه یبار پول بریزی اونام بریزن بعت پول تو رو هم بالا بکشن 

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن خودش پاش گیر بود چون پولی که ریخته بود و با پول ما کشید برد میدونست دردسر میشه براش

خب یعنی صاحب پول اصلی چی میشه ما مثلا از اصفهان وشیراز پیگیر شدن که به کارت همسرم اومده همسرم گفت که من شکایت کردم 

همه آرزویم اما چه کنم که بسته پایم.....
خب یعنی صاحب پول اصلی چی میشه ما مثلا از اصفهان وشیراز پیگیر شدن که به کارت همسرم اومده همسرم گفت که ...

از داییم پرسیدم میگه به احتمال زیاد هک شدین کارتتون مسدود کنید دردسر میشه برا شما. تو آگاهی داییم

هیچی معمولا گیرنمیوفتن ولی حساب شما رو میبندن اگر برات مهمه برو حساب جدید باز کن اتقاقی یرای حسابت ن ...

حسابش مهم‌ نیست که چون چند ماه بود خالی بودش وکارت خونه بود اینکه از دستگاه پوز کشیده شده یعنی کارت کپی شده؟

از داییم پرسیدم میگه به احتمال زیاد هک شدین کارتتون مسدود کنید دردسر میشه برا شما. تو آگاهی داییم

الهی خیر ببینید بگید فوری مسدود کردیم با پشتیبانی بانک تماس گرفتیم واینکه تماس گرفتیم با پلیس وش‌کایت هم کردیم الان باید چیکار کنیگ

الهی خیر ببینید بگید فوری مسدود کردیم با پشتیبانی بانک تماس گرفتیم واینکه تماس گرفتیم با پلیس وش‌کای ...

هیچی دیگه میگه اگر مسدود کردی نگران نباش منتظر باش ببین چی میگن 

تا یه ساعت هرکاری کردیم میگفت دقایقی دیگر تلاش کنید که دقیقا ۵۹ دقیقه بعد مسدود کردیم خیر ببینی عزیزم

نه عزیزم‌ هیچی توش نبود بنظر شما شکایت وگزارش به بانک ومسدودی کارت کافیه؟

اره کافیه خودشون پیگیری میکنن. هر چی بشه پای شما گیر. نیست. راستی پلیس فتا چیه و کجاست؟ از هر شهری مکانش جداست؟ 

شرانده از دایی تون بپرسید مبلغی از پول از اون پولا شبا کرده هکره بقیه شم پلیس فتا اصفهان گفتن از یه موبایل فروشی خرید کرده ممکنه خود اون موبایل فروش یا نزدیکانش باشن چون تا ۸۰ م اومد ۲۰ ثانیه بعد کارت کشیده توی اون موبایل فروشی 

اره کافیه خودشون پیگیری میکنن. هر چی بشه پای شما گیر. نیست. راستی پلیس فتا چیه و کجاست؟ از هر شهری م ...

همه شهرا دارن پلیس جرایم و....اینترنتی وغیره ست شماره کلی سراسری مثل ۱۱۰ هست فقط کد استان مورد نظر خودمون بهش میدیم