الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️. دختری از دل ایران زمین 🪽✨️. شاعری گم نام در میان غزل های مولانا. تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️. عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯 دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲 عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽
اگر از من بپرسن تعریفم از زندگی کردن چیه ؟ میگم که زندگی شبیه یه رودخونهی بزرگه که هیچوقت آروم نمیشینه ..بعضی وقت ها باید مثل یه قایقِ جسور، خودمون رو بسپریم به جریانِ تندش و دل به دریا بزنیم برای کشفِ سرزمینهای جدید ؛ حتی اگه ناشناخته باشن ..🫠 بعضی وقت ها هم لازمه کنارِ رودخونه بشینیم ؛ به بازیِ موجها روی سنگها نگاه کنیم و بذاریم آرامشِ آب، تمامِ خستگیهامون رو با خودش ببره 🥲 من فکر میکنم هر موج، هر پیچ و هر سکوتِ کنارِ این رودخونه، یه درسِ تازه برای ما داره .. مهم اینه که یاد بگیریم چطور با هر حالتی از این رودخونه، بهترینِ خودمون باشیم و قصهی زندگیمون رو با زیباترین رنگها بنویسیم ؛ چون تهِ تهش، این خودِ ماییم که به این رودخونهی بزرگ، معنا میدیم ..🩵🌊اگر امضامو خوندید خوشحال میشم یه جمله یادگاری برام بنویسید 🥲 داخل دفترم یادداشت میکنم 💅🏻
تو چطور این همـه جریان داری در من...؟!🪽✨️. دختری از دل ایران زمین 🪽✨️. شاعری گم نام در میان غزل های مولانا. تو شمس منی من خورشید پرستم🫀☀️. عاشق شعر های بانو فروغ✨️🕯 دلبسته صادق هدایت و دوستان🥲 عاشق کتاب ، صدای یار و موسیقی🪽
یعنی امار شک هایی،که دیروز به ملت وارد شد بیشتر از شک عروسی گلزار بود