2777
2789
عنوان

ازدواج سلبتریتیا

| مشاهده متن کامل بحث + 825 بازدید | 57 پست
سلبریتی با هنرمند متفاوتهسلبریتی به آدمای کم هنری میگن که برای سر زبون افتادن و تو چشم بودن حاشیه سا ...

بلهه درسته

انشالله همه جوونا خوشبخت و عاقبت بخیر بشن☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدمایی که قلب مهربون و روح پاکی دارن از دیدن خوشبختی و خوشحالی دیگران به وجد میان

شما چقد ساده اید واقعا 

اینا دو سال دیگه جدا میشن بازیگرا همینن ازدواج ۴ و پنجمم میرن 

من نه خوشحال شدم نه ناراحت دلیل این همه خوشحالی بقیه رو درک نمی کنم 

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

با دقت مختارو ندیدیا😂 زن اول نسرین مقانلو بود زن دوم قریبا...

🤣🤣🤣🤣

الان رفتم دیدم، اخه به نسرین مقانلو بیشتر میومد زن دوم باشه، بیشتر شبیه زن دومی ها بود

ولی آخه یه جا تو همین سایت هم خوندم که کامران تفتی با فریبا نادری و نسرین مقانلو بوده، گفتم لابد اسمها رو جا به جا کردن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

🤣🤣🤣🤣الان رفتم دیدم، اخه به نسرین مقانلو بیشتر میومد زن دوم باشه، بیشتر شبیه زن دومی ها بودولی آخ ...

😂😂😂😂 امسال دیگه با دققققققت ببین 😂😂 از رو ظاهرم قضاوت نکن زن اول زن دوم😂

مولاست حسین.... آقاست حسین ...
😂😂😂😂 امسال دیگه با دققققققت ببین 😂😂 از رو ظاهرم قضاوت نکن زن اول زن دوم😂

آره باید امسال با دقت ببینم🤣🤣🤣

خدایی همیشه فکر میکردم اون دومیه و عمره زن اولیه است، میگفتم عمره چه خوبه با اینکه مختار سرش هوو آورده بازم عاشق مختاره😂

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

شما چقد ساده اید واقعا اینا دو سال دیگه جدا میشن بازیگرا همینن ازدواج ۴ و پنجمم میرن من نه خوشحال شد ...

خب جدا بشن!!!

دلیلی داره بخاطر اینکه شاید یروزی جدا بشن من الان براشون خوشحال نشم و آرزوی خوشبختی نکنم؟!

به جاش براشون دعا میکنم 

بازیگرا همین نیستن بازیگرای زیادی هستن که یکبار ازدواج کردن و بهم وفادارن و خوشبختن

تو آشناهام دارم

آره باید امسال با دقت ببینم🤣🤣🤣خدایی همیشه فکر میکردم اون دومیه و عمره زن اولیه است، میگفتم عمره چ ...

پس معلوم شد همیشه سریالو از وسطاش دیدی نه از اول😂😂😂😂

مولاست حسین.... آقاست حسین ...